Home » Deze 5 accessoires mogen niet ontbreken in jouw woonkamer

Deze 5 accessoires mogen niet ontbreken in jouw woonkamer

Vind je jouw woonkamer niet sfeervol genoeg? Wij zetten hier 5 accessoires op een rijtje die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer. Lees je mee?

Vind je jouw woonkamer niet sfeervol genoeg? Dan wordt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Omdat je behoorlijk wat tijd doorbrengt in deze ruimte, moet de woonkamer een prettige plek zijn. Veel mensen denken dat zij flink wat werk moeten verzetten om meer sfeer in huis te halen. Toch hoeft dit niet. Je kunt namelijk een aantal accessoires aanschaffen. Wij zetten hieronder 5 accessoires op een rijtje die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer.

1. Kussentjes

In iedere woonkamer in ons land staat wel een bank. Naast de bank bestaat de zithoek vaak ook uit één of meerdere stoelen. Veel mensen kiezen ervoor om kussentjes op de bank en in de stoelen te leggen. Deze kussentjes verhogen allereerst het zitcomfort. Toch is dit niet de voornaamste reden om kussens te kopen. Nee, want ze zorgen namelijk voor meer sfeer in huis. Kussentjes zijn daarom uitstekende woondecoratie om jouw woonkamer sfeervoller en gezelliger te maken.

2. Vloerkleed

Vloerkleden hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Niet gek dat we deze kleden steeds vaker terugzien in een zithoek. Ondanks dat je er misschien geen fan van bent, is een vloerkleed een toevoeging aan jouw woonkamer. Zo oogt een zithoek er een stuk knusser en warmer door als je er een vloerkleed neerlegt. Bijkomend voordeel is dat zo’n kleed lekker warm is aan de voeten.  

3. Kaarsen

Ben je op zoek naar accessoires om jouw woonkamer gezelliger te maken? Dan bieden kaarsen uitkomst. Bij het woord kaarsen denken veel mensen aan waxinelichtjes. Als je deze ’s avonds aansteekt, wordt jouw woonkamer sfeervoller. Toch hebben waxinelichtjes geen bijzondere uitstraling. Kies daarom liever voor grotere kaarsen. Dergelijke kaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor ze een eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Je hoeft ze overigens niet aan te steken. Veel mensen kopen kaarsen namelijk alleen voor de sier.

4. Wanddecoratie

Wanddecoratie mag ook niet ontbreken als we het hebben over decoratie woonkamer accessoires. Er ontstaat namelijk aanzienlijk meer sfeer in jouw woonkamer wanneer je hier dingen ophangt aan de muur. Wanneer we het hebben over iets ophangen aan de muur, denken veel mensen al snel aan een schilderij. Dit valt inderdaad onder wanddecoratie, maar er is meer. Zo kun je bijvoorbeeld ook plankjes aan de muur bevestigen en hier leuke spulletjes op zetten. Wil je het persoonlijk maken? Hang dan foto’s op aan de muur.

5. Planten

Omdat planten verzorgd moeten worden, is niet iedereen er fan van. Toch mogen ze niet ontbreken in jouw woonkamer wanneer je deze ruimte sfeervoller wilt maken. Planten maken jouw woonkamer namelijk een stuk kleurrijker. Bovendien is het ook nog eens goed voor jouw gezondheid als er de nodige planten in huis staan. Sommige planten zijn zelfs in staat om de lucht te zuiveren.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond