Home » Onder het mom van delen is lief: 4 andere draagblogs

Onder het mom van delen is lief: 4 andere draagblogs

4 vrouwen die kindje dragen

Bijna elke dinsdag kun je op mijn blog een draaggerelateerd artikel verwachten. Dit varieert van informatieve artikelen over waar dragen niet is toegestaan, hoe je in 3 stappen een geboortedoek kunt vinden, tot een artikel met budgettips voor draagdoeken. Maar ook voor een ode aan de draagpapa’s maak ik natuurlijk graag plek.

Dit zijn zomaar 4 van mijn draag(dins)dag blogs. Omdat ik ook veel andere blogs lees, schotel ik je vandaag eens niet alleen mijn hersenspinsels voor, maar ook een aantal andere blogs. Omdat het een herkenbare, informatieve of gewoon leuke blog is.
 
4 vrouwen die kindje dragen
 

Delen is lief

 
Zo eens in de zoveel tijd schrijft Elke een blog over het dragen van haar baby Gijs. In haar laatste blog benoemt ze enkele situaties waarin ze blij is dat ze draagt. Lees hier: 6 situaties waarin de draagdoek superhandig is.

Eline is net als ik op het moment zwanger. Door de zwangerschap en haar lichamelijke conditie staat het dragen even op een laag pitje. Dragen tijdens de zwangerschap is een herkenbare blog voor mij.

Ik heb lang gedacht dat je baby dragen op de fiets, weliswaar niet aan te raden is, maar wel mag. Nu blijkt het toch echt gewoon verboden te zijn. Miluška zocht het uit en publiceerde Fietsen met je baby in de draagdoek.

Twijfel je misschien tussen een draagdoek of draagzak? Jodi deelde haar ervaringen met beide draagsystemen. Misschien helpt haar blog Draagzak of draagdoek? Mijn ervaringen en tips… je bij het maken van een keuze.
 
 
 

Heb jij een draagblog geschreven of gelezen die je graag wilt delen?

 
 
Foto: 4 verschillende vrouwen met baby via Shutterstock
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond