Een tijd geleden deelde ik 4 draagblogs. Omdat ik ze mooi, informatief of gewoon leuk vond. Omdat delen lief is. Dit artikel is daar een vervolg op. Ik heb de laatste tijd een paar pareltjes ontdekt die ik jullie niet wil onthouden. Het varieert van een blog tot een “die moet je volgen” Instagram account.
 

schrijftalent | House of Olive

 
Marilyn is hilarisch. Stikjaloers ben ik op haar schrijftalent. Ze is te grappig om voor me te houden. Al is de kans dat je haar nog niet kent erg klein. Ze is namelijk ook model voor PinkNova. Erg jammer dat ze niet vaker de digitale pen ter hand neemt. Van een blog als Waarom babydragen rete-logisch is willen we meer. Meer! Meer!
 

draagpapa | @brantper

 
Instagrammer @brantper is een spaanse draagpapa. En dan niet zo eens in de zoveel tijd. Nee, deze meneer heeft een stash om U tegen te zeggen en deelt die graag. Op de buik of rug, in een stoere zwarte doek of fleurige roze doek maakt hem niet uit, #wearallthebabies Worden we daar blij van? Si!
 

 

illustraties| @saskia_illustraciones

 
Hier ga ik geen woorden aan “vuil maken”, ik zou niet eens weten wat te zeggen. Ik ga alleen maar delen. Je zult vanzelf begrijpen waarom.
 

 

 
Bijzonder toch?!
 

tutorial Tula Free to Grow | Von Va Voom

 
Een Tula die je vanaf het prille begin kunt gebruiken, werd enthousiast door deze en dragende gene ontvangen. Het instellen van de Tula Free to Grow vereist wat handigheid. Een ergonomische draagzak die verkeerd afgesteld wordt, verliest een boel van zijn ergonomie. Von Va Voom heeft daarom in een Facebook Live alles stap voor stap en haarfijn uitgelegd. Zo kun je meteen maximaal genieten van deze mooie draagzakken.
 

fotosessie | Carry Moments

 
Tot slot nog een fijne tip om dit allegaartjes artikel mee af te sluiten. Fotograafcollectief Carry Moments heeft een Ouders Natuurlijk Beurs actie; een mini draagsessie! Voor 25 euro wordt je 20 minuten gefotografeerd en ontvang je 3 foto’s. Om zeker te zijn van een plekje op 10 juni 2017 is het zaak snel te reserveren bij de fotograaf van je keus. Hoe snel? Er waren maar 20 plekjes beschikbaar dus: Nu!
 

 


 
 
 

Wil jij nog een mooi draaggerelateerd artikel of tip delen? Spam me!

 
 
Fotocredits: Carry Moments draagfotografen
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It