Het merk Tula behoeft natuurlijk geen introductie. De prachtige, meestal kleurrijke, draagzakken kennen we allemaal wel durf ik te stellen. Ook de draagdoeken worden steeds bekender. Vanaf vandaag breidt Tula de collectie uit en alhoewel het iets is om te dragen, is het ditmaal geen drager. Wist je trouwens dat Tula meer producten heeft die eigenlijk op het eerste gezicht niets met dragen te maken hebben?

Tula blanket

De dekentjes bijvoorbeeld. Zacht, gemaakt van viscose bamboe en met prachtige printjes. Een mooi cadeautje voor jezelf of een draagvriendin. Als enkele, maar ook in een mooi setje te koop. Met een winteruitvoering of zelfs een XL-versie is er genoeg te kiezen. Gebruik ze als hydrofiel, inbakerdoek of dekentje. En het mooie? Gewoon in Nederland te koop bij onder andere Dragen & Zo en Musjes.

Backpacks

Draagperiodes komen en gaan. Of je het wil of niet, het is onvermijdelijk. Emotioneel als dat je soms kunt zijn, vind je het misschien wel fijn om een herinnering te hebben aan de draagdagen van weleer. Ik denk dan meteen aan het bewaren van iets uit het verleden, maar denk het eens om en draag de Tula liefde juist over aan de volgende generatie. Met een rugzak. Eigenlijk is het helemaal niet zo’n gek idee een Tula rugzak. Dat ze dragers kunnen maken wisten we namelijk al. Verkrijgbaar in 5 gave printjes, waarvan 3 nieuwe en 2 die al bekend zijn van de free to grow draagzakken.

Cover ups

En vanaf nu zijn daar de Tula cover-ups. Eerst dacht ik dat het covers waren voor over de draagzak, maar het zijn een soort badcapejes voor kinderen. Op vele momenten handig. Voor en na het zwemmen of juist het badje thuis. Uiteraard zijn ook deze in superleuke designs (5) te koop. Gemaakt van dezelfde stof als de dekentjes en dus lekker zacht. Met een capuchon om lekker in weg te kruipen.

Wist jij dat Tula naast de draagzakken zulke leuke producten had?

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It