Home » De voordelen van een handdoek radiator in de badkamer

De voordelen van een handdoek radiator in de badkamer

Je houdt van lekker warm en je wil je in alle ruimten in je huis behaaglijk voelen. Dus wil je niet van een warme woonkamer door een kille gang naar een koude badkamer. Maar in de badkamer heb je een ander soort verwarming nodig. Eentje die tegen vocht kan. En die er ook nog eens mooi uitziet.

Daarom kies je voor de badkamer het beste een speciale badkamerradiator. Die zal niet gaan roesten met die speciale vochtwerende coating. Want dat is er in de badkamer natuurlijk bijna altijd: vocht! Goed om daarop te letten en niet zomaar een radiator die je goedkoop op de kop hebt getikt aan de muur in de doucheruimte monteren. Dan kun je wachten op problemen. Hij zal snel gaan roesten en er lelijk uit gaan zien. Kies dus voor de natte ruimte een echte handdoekradiator.

Speciaal

De speciale handdoek radiator heeft een bijkomend voordeel. De handdoeken die je eroverheen hangt zijn lekker warm als je je na het douchen gaat afdrogen. Op die manier heb je na het douchen ook nog het plezier van een voorverwarmde handdoek en gaat je relaxmoment niet verloren. De radiator badkamer blijft netjes en goed in de lak dankzij de speciale coating die ervoor zorgt dat roest geen kans krijgt.

Design

Badkamerradiatoren of handdoekradiatoren worden ook wel design radiatoren genoemd. Dat komt omdat ze er ook heel erg mooi en stijlvol uitzien. Neem bijvoorbeeld de hypermoderne handdoekradiator in hoogglans RVS, een lust voor het oog in de badkamer. Als je die verticaal aan de muur hangt, kun je handdoeken er makkelijk overheen hangen. Er kunnen meerdere handdoeken tegelijk op hangen, dus kan het hele gezin genieten van lekker voorverwarmde handdoeken na het douchen. Pas te allen tijde goed op dat je een handdoek radiator koopt, die kunnen goed tegen vocht en zijn op een aparte manier gecoat. Plaats je handdoekenradiator op een verstandige plek in de badkamer. Waar iedereen er makkelijk bij kan zodat je elkaar niet in de weg loopt en niet allerlei deuren hoeft te sluiten of andere zaken opzij moet schuiven.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond