Zoeken
Zoeken
Home » De Tummytuck; ook tijdens de feestdagen je beste vriend + winactie (gesloten)

De Tummytuck; ook tijdens de feestdagen je beste vriend + winactie (gesloten)

Voor en na foto's van de Tummytuck
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

De Tummytuck; het werd mij al vrij snel duidelijk dat ondanks veel verschillen wij mama’s op sommige vlakken toch echt ook wel veel overeenkomsten hebben. Neem nou onze postbaby buikje. Zoals ik in dit artikel met een review van de Tummytuck al aankaartte, worden deze vetrolletjes (laten we het beestje maar gewoon bij zijn naam noemen) vooral in de zomer, als de jas uit mag en de shirtjes uit de kast worden gehaald, ge-accentueert. Zo jammer! Tel daar het riempje van een draagzak bij op en je hebt de ingrediënten voor een ware nachtmerrie.

Er zijn gelukkig zat vrouwen die hier letterlijk of figuurlijk geen last van hebben. In beide gevallen vind ik je een geluksvogel. Heb je net als ik wel last van deze probleemzone en je zoekt een oplossing voor tijdens het rugdragen, lees dan vooral verder.
 

De Tummytuck buiten de zomer

De zomer lijkt nog lang niet voorbij. Een jas heb ik nog niet aangehad. Dragen op de rug doe ik nu bij voorkeur enkel met een doek omdat ik die op de borst kan afknopen, maar als ik geen zwangere buik zou hebben, zou de Tummytuck nog steeds prima van pas komen. Ik vermoed zomaar dat volgend jaar zomer ik er weer enorm veel plezier van gaat hebben. Jij hoeft niet zolang te wachten. Zo zoetjes aan gaat deze fijne nazomer zometeen over in kouder weer en zullen we er een keer aan moeten geloven. De shirtjes worden weer opgeborgen en de jassen worden weer tevoorschijn gehaald. Maar ook tijdens de gezellige feestdagen waarin we ons buikje rond(er) eten, kan de Tummytuck je beste vriend zijn. Denk maar aan een mooi feestjurkje bijvoorbeeld. Ook tijdens een bruiloft zijn kinderen vaak welkom en kunnen dan worden gedragen. Het bijkomend comfort, wat ik in mijn review al aanhaalde, is fijn en je silhout is gestroomlijnder. Draagt dat nou niet bij aan je feestvreugde? 😉
 

Voor en na foto's van de Tummytuck
Ok ok, dit is niet mijn mooiste feestjurkje. Maar je krijgt wel een idee van wat de Tummytuck doet.
 

Tummytuck is vernieuwd

De Tummytuck van Miss Catie is vernieuwd. Ik weet het niet uit eigen ervaring, maar het schijnt dat de riem nog wel eens verschoof. Zeker tijdens het draaien van de drager van heup naar rug. Door het toevoegen van een elastieken band is dit probleem nu verleden tijd. Heb je trouwens nog een oude Tummytuck en je wilt ook graag een nieuwe? Tegen verzendkosten krijgt je oudje een gratis upgrade van Cathelijne. De totale kosten zijn dan bij elkaar evenveel als een nieuwe en vernieuwde Tummytuck.
 

Win je eigen Tummytuck

In deze blog met allemaal blij nieuws kondigde ik het al aan, ik heb een gave win actie voor je! Zoals je toen en ook nu weer heb gelezen, ben ik nog steeds erg enthousiast. In samenwerking met Miss Catie made it mag ik dan ook een vernieuwde Tummytuck weggeven. Je kunt niet alleen voor de standaard zwarte kiezen, maar ook andere kleurtjes of zelfs een Tula printje (Cathelijne heeft niet alle printjes, maar met een beetje geluk zit jouw printje er tussen). Nu wil je natuurlijk weten wat er tegen over staat.

Laat een reactie achter dat je meedoet. Dat is alles! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogjes? Volg mij dan op Facebook. Niet onbelangrijk; alle winnaars maak ik ook hier bekend.

De volgende actie staat inmiddels ook online. Over een week maak ik alle winnaars van deze winweek bekend.

 
 
 

Ik hoor graag bij welk winters gelegenheid jij de tuck zou gebruiken.

 
 
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.
••Op Evenonderons.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Ik doe graag mee! Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn man. Die voelt zich op dit moment ook niet zo relaxed tijdens het rugdragen.

 • Ik doe heel graag mee! Ik zou de tummytuck graag gebruiken bij mijn afstuderen! Je handtekening zetten met een 2,5 jarige op je buik is wat lastig, maar op de rug met de tummytuck gaat het helemaal goed komen!

 • Oh wat doe ik graag mee. Aangezien wij geen buggy hebben, gaat dochterlief van 10 maanden overal mee in de doek maar vooral in de drager, nu ze 10 maanden is, is dat ook echt meestal op de rug. Bos, winkel, familiebezoekjes, wandelingen, daguitstappen, … Oh, wat zou het fijn zijn me niet overal telkens weer druk te moeten maken over die blubber die in 2 wordt gedrukt door de drager. Ik ga kei hard duimen!

 • Wij doen graag mee. Zowel mijn man als ik voelen ons niet zo heel happy met ons lichaam en vinden het soms heel lastig dat je de rillen lijkt te acccentueren bij het dragen. Wij zouden heel blij zijn met de tummy tuck!!

 • Ik doe graag mee! Ik heb nu een half buckle (als ik het goed schrijf.. ;-)). Ik vind rugdragen niet zo handig daarmee omdat je een gedeelte moet knopen. En je ziet daarmee aardige blubbers…

  Nu ze groter word (bijna 7 maanden) vind ik het niet altijd handig meer op de buik dragen.

  De tummytuck zou ik super vinden! Handig voor naar school brengen van de oudste, de hond uitlaten, wat boodschapjes doen of ramen zemen bijvoorbeeld.

 • Wat een gave actie, Mary-Lou! Ik doe heel graag mee aan de winactie.
  Een Tummytuck staat al een poosje op mijn wensenlijstje, maar steeds komt het er niet van.
  En ik val echt wel in de categorie ‘muffin tops’.
  Groetjes!

 • Oehh! Ik doe graag mee 🙂 Heeft ze ze ook in Daydreamer Winter kleur (alhoewel zwart de aandacht misschien beter bij mijn buik weghoudt 😉

 • Ik doe ook graag mee! Ik had een tummytuck maar hij is kwijt geraakt! Ik baal er zo van, kan me bijna niet vertonen zonder de tuck.. duss hopelijk heb ik geluk en win ik er een 😀

 • Aaaah, DE uitvinding! <3 Ideaal om tijdens de kerstfeestjes te gebruiken als het wat laat wordt en onze kapoen even lief tegen mama aan wilt hangen! <3

 • De bekende probleemzone die heb ik ook. Ben nu nog eventjes zwanger van nr. 2 en zou de vernieuwde Tummytuck straks graag gaan gebruiken als hij/zij er oud genoeg voor is!

 • Ohhh doe graag mee voor die tummytuck…. heel graag zelfs, voel me altijd zo zelfbewust met die riempjes. Duim duim duim

 • Ook ik doe heel graag mee.

  Die blikken en die enkele die dan tegen je zegt “gefeliciteerd, weer een kleine op komst” ben ik wel zat.
  Wist niet dat er een oplossing (de tummytuck) voor die vetjes was

 • Ik doe graag mee!
  Draag mijn dochter nog veel maar de vetrolletjes (t jes? ) blijven mij storen.
  Ik duim!

 • Wow wat gaaf! Net bevallen en er ligt een tula road trip klaar voor ons mannetje, een gave tummy tuck erbij is super welkom!

 • Graag! In de winter met feestjurken en een dochter die niet wil slapen in de auto/wandelwagen is dit een must om er relaxter en zelfverzekerder bij te lopen!

Menu

%d bloggers liken dit: