Home » Welkom bij de PloeterMoeders Club

Welkom bij de PloeterMoeders Club

De oplettende lezer heeft er al iets over voorbij zien komen; de PloeterMoeders Club. Was da? Heel simpel gezegd is het een nieuwsbrief. Maar die zijn meestal saai en worden nooit gelezen. Laat gelezen worden nou juist wel mijn ambitie zijn. En als we het dan toch al over ambities hebben… ik zou heel graag een community willen oprichten. Een groep mensen bij elkaar brengen die iets gemeenschappelijks delen, van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen motiveren en samen kunnen lachen.

{Uitgelichte foto van multitaskende moeder van kit8.net via Shutterstock}

Ploetermoeders

Het idee voor de PloeterMoeders Club is vrij spontaan ontstaan. Ik besefte dat de meeste moeders, net als ik, druk bezig zijn om van alles met elkaar te combineren en gesmeerd te laten (ver)lopen. Werk (binnenshuis of buitenshuis), een sociaal leven, alle clubjes en ook nog het gezin en relatie. Ik voel mezelf daardoor af en toe echt een ploetermoeder. Veel proberen, niet altijd succes hebben, maar meestal gelukkig wel blije kindjes.

Ik had zelf behoefte aan praktische tips over bijvoorbeeld balans en plannen. Een stok achter de deur om stappen te zetten die nodig zijn om mijn gestelde doelen te behalen, vind ik ook fijn. En herkenning.

Weten dat je niet de enige bent, is soms zo fijn!

PloeterMoeders Club

Precies hiervoor heb ik de PloeterMoeders Club opgericht. Een systeem waarbij ik je per e-mail voorzie van tips, trucs en inspiratie. Zoals bijvoorbeeld het “Fotoboek maken challenge” dat hier onderdeel van is. Niet omdat ik het beter weet, maar omdat ik het begrijp. Soon to come is een Facebookgroep waarbij we daadwerkelijk die connectie kunnen gaan maken met gelijkgestemden. Kom je er bij? Dat zou ik heel tof vinden!

Wil je…

•dat ik je zo nu en dan een e-mail stuur met tips en trucs die passen bij het moederschap?
•exclusief toegang tot voordeeltjes en passende producten?
•als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties op mijn website?
•hier als lid een streepje voor bij hebben?

Als ik eindelijk het antwoord weet op wat te doen met alle knutsels, ben je ook de eerste die het weet. Beloofd!

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond