Home » De mooiste kerstkaarten maak je bij Kaartje2go

De mooiste kerstkaarten maak je bij Kaartje2go

Ben je al aan het bedenken wat voor kaartjes je met kerst gaat versturen? Zoek dan niet verder, want ik leg je uit waarom het zo fijn is om een mooie kerstkaart te maken bij Kaartje2go.

Met kerst verstuur je kaartjes

Er zijn een aantal dagen per jaar dat ik ontzettend veel kaartjes krijg in mijn brievenbus. Dat is met onze verjaardagen en kerst. Ik vind kerst niet alleen leuk vanwege de kerstboom en cadeautjes, maar ook vanwege het versturen van de kaartjes. Soms voorzie ik ze van een persoonlijke boodschap en soms met een foto van onszelf. Dit jaar ga ik voor zelfgemaakte kerstkaarten van Kaartje2go.

Makkelijk online

Bij Kaartje2go kun je online zelf een kant en klare kerstkaart uitkiezen of helemaal zelf online een kerstkaart maken en laten afdrukken. Het goede nieuws: het is super makkelijk! Je kiest een kaart en gaat aan de slag. Het fijne van online bestellen is dat je niet iedere kaart los hoeft te schrijven en je niet naar de winkel hoeft om ze uit te zoeken. De kerstkaarten worden gewoon bij je thuis bezorgd óf je laat ze direct opsturen naar het juiste adres.

De mooiste kerstkaarten maak je bij Kaartje2go

Aan de slag

Wanneer je je kerstkaart gaat ontwerpen, heb je allerlei opties waar je uit kunt kiezen. Denk aan wel of geen foto, welke stijl kaart, met of zonder jaartal en nog veel meer. Genoeg te kiezen en precies daardoor krijg je de perfect kerstkaart. Dit jaar ga ik voor een kerstkaart met foto. Wat ook heel handig is op de website, is dat je tijdens je zoektocht naar een leuke kaart aan kunt klikken welke kaarten je leuk vindt. Druk op het hartje en de kaart komt in je favorieten. Zo kan je ze goed vergelijken en later altijd weer terugvinden. Handig!

Pas je kerstkaart aan

Ik kies de kerstkaart die mij het meeste aanspreekt en ga verder in het ‘bewerken’ menu. Ook hier heb je weer een heleboel keuzes. Je kan hier alles aanpassen, toevoegen of bewerken. Gelukkig had ik het voorbeeldkaartje, anders wist ik niet waar ik moest beginnen. Het aanpassen is super simpel. Klik op wat je wil veranderen en typ je eigen tekst of kies je eigen figuren.

De mooiste kerstkaarten maak je bij Kaartje2go

“Vind een passende tekst”

En dan valt mijn oog op iets dat ik heel goed kan gebruiken. Aan de rechterkant, in het menu, staat het kopje ’tekst’. Wanneer ik daar op druk biedt Kaartje2go mij een tekst aan met de optie “Vind een passende tekst”. Wat goed! Ik kan wel een mooie tekst gebruiken! Ik klik erop en krijg wel 60 teksten waar ik uit kan kiezen.

Een geweldig kaartje voor een mooie kerst

Zowel de voorkant als de binnenkant van je kerstkaart kun je helemaal bewerken. Voor mij is het een pittig jaar geweest en met deze kerstkaart wil ik meteen ook enkele gezinnen bedanken. Ik besluit er een persoonlijk woord in te schrijven en ga verder met het afrekenen. Hier krijg ik nog de optie om ervoor te kiezen om geen logo van Kaartje2go op mijn kaart te laten drukken.
Verder besluit ik mijn gemaakte kerstkaarten naar mij zelf toe te laten sturen, zodat ik de kaarten zelf aan de mensen kan geven. Een fijn idee, gezien de persoonlijke boodschap.

De volgende dag in huis

Het fijne van Kaartje2go is dat, wanneer je het voor 20.00u bestelt, je je bestelling de volgende dag in huis hebt. Zeker handig voor als je last-minute nog wat kaarten nodig hebt! Ook kun je een account aanmaken waar je bestellingen in komen te staan. Mocht je dan toch nog kaarten te kort komen, dan kun je hetzelfde kaartje nabestellen zonder dat je hem opnieuw moet maken. Een hele handige optie! Ik ben erg blij met mijn kerstkaarten en ben erg benieuwd naar de reacties van de mensen die hem gaan krijgen.

Heb jij je kerstkaarten al binnen? En maak je ze wel eens online?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond