Home » De mobiele telefoon tag

De mobiele telefoon tag

De A Lovely Adventure mobiele tefeloon tag is mij op het lijf geschreven. Mijn telefoon en ik zijn namelijk onafscheidelijk. Enerzijds is het gewoon zo, ik doe er heel veel mee. Zoals de mooiste foto’s van de kinderen maken. Anderzijds moet ik echt even gaan dimmen. Er is namelijk meer in het leven dan dat toestel. Al is ie wel heel mooi. En kan ik er enorm veel mee. En maakt hij belachelijk mooie foto’s. En….

De mobiele telefoon tag

Dus die tag, 17 vragen over mij en mijn mobiele telefoon. Komt ie:

#1 Wanneer kocht/kreeg je je eerste telefoon en welke was dit?

Dat was op de middelbare school. Een oranje High Gripz. Toen kon je nog weleens je mobieltje laten vallen. Mooi was die tijd.

Lees ook: Vroeger…. toen alles beter was

#2 Hoeveel mobiele telefoons heb je inmiddels versleten?

Oh wow, geen idee. Vroeger deed ik er langer mee, maar nu slijt ik er elke twee jaar een.

#3 Ben je team Android of team Apple? Zou je ook bij het andere team kunnen horen?

Team Android voor het leven! De man des huizes zit in het andere kamp en ik snap he-le-maal niks van die telefoon. Het zal vast wennen zijn, maar het voelt allemaal helemaal niet zo intuïtief aan als dat hij om geroemd wordt.

#4 Welke mobiele telefoon heb je op dit moment en hoe lang heb je hem al?

De Samsung Galaxy S9 en het is een pareltje hoor! Ik heb ‘m nog niet zo lang. Hij is ook niet zo oud. Het is ook voor het eerst dat ik voor de nieuwste model heb gekozen. Nu ik zo intensief blog en foto’s maken belangrijk is, had ik een mooi excuus om een mooi toestel te kiezen.

#5 Welke kleur heeft je telefoon?

Doe eens gek blauw.

#6 Heb je een abonnement of bel je prepaid?

Zeker weten een abonnement. Opwaarderen lijkt me zo’n gedoe.

#7  Wat is de hoogte van je abonnement of hoeveel geef je per maand uit als je prepaid belt?

Die moest ik even opzoeken: €53,00 per maand. Ik heb overigens wel meegedaan met een actie van Samsung, waardoor ik bij aankoop van de nieuwe €200,00 voor mijn oude telefoon kreeg. Per saldo kost mijn abo dus minder. Maar het allerliefste was ik overgestapt op een SIM Only abonnement. Ik had ook wel verwacht het dit keer echt te gaan halen. Een maand voor mijn abonnement verliep, kreeg mijn telefoon toch ineens kuren. Ik strandde met de finish in zicht. Jammer joh!

#8 Gebruik je accessoires? Bijvoorbeeld een hoesje, selfie-stick, extra lenzen, powerbank etc.

Ik heb een powerbank en een selfie-stick, maar gebruik beide niet zo veel. De powerbank was een tijdje wel echt een lifesaver toen mijn telefoon dus kuren begon te krijgen. Uiteraard heb ik een hoesje. Een hele mooie van Samsung met LED.

#9 Welke apps heb je allemaal op je mobiele telefoon staan en welke gebruik je het meest?

Haha, laat ik deze vraag maar niet uitgebreid beantwoorden. Lang verhaal kort: veel! Ik gebruik WhatsApp, Google Analytics, Facebook en Gmail het meest.

Lees ook: De joint facebookaccounts en andere Facebook ergernissen

#10 Welk spel speel je altijd op je mobiele telefoon en hoe vaak speel je dit?

Spelletjes spelen is zo’n beetje het enige dat ik niet doe met mijn telefoon. O ja en bellen. Haha.

#11 Hoe lang zit je globaal per dag op je telefoon?

Veels te veel. Volgende vraag! 😉

#12 Wat mis je aan of op je telefoon? (betere camera, extra simkaart, meer geheugen etc.)

Ik kom geheugen tekort dus een geheugenkaart kopen staat op mijn to do lijst.

#13 Maak je regelmatig een back-up van je bestanden?

Eerst wel. Er werd automatisch een opslag van mijn foto’s in de cloud gedaan, maar ik ben over de gratis beschikbare data heen. Vandaar ook de wens voor een geheugenkaartje.

#14 Wat gaat er door je heen als je je mobiele telefoon kwijt zou raken of gestolen wordt?

Ik lees de vraag en meteen grijp ik met mijn hand naar mijn mond terwijl ik met m’n hoofd schud. Zegt genoeg denk ik.

#15 Zou je een dag / week / langer zonder je telefoon kunnen?

Leuke tag man! Zo confronterend ook.

#16 Welke telefoon staat er op je verlanglijstje?

Geen! Hoewel mijn telefoon enorm belangrijk voor me is, hou ik me niet echt bezig met de ontwikkelingen op dat gebied. Ik heb er nu één die als ik ‘m niet had gehad wel zo op mijn lijstje had kunnen staan.

#17 Neem je je mobiele telefoon mee naar de wc?

Soms.

En met dit antwoord op de vraag waar niemand op zit te wachten, sluit ik deze mobiele telefoon tag af. Wil je ‘m overnemen? Geen probleem! Vermeld dan Sylvia als bedenker.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond