Home » De loungeset trends van 2022

De loungeset trends van 2022

Wil jij dit voorjaar je tuin lekker opknappen en klaarmaken voor de zomer? Dan is een loungeset onmisbaar. Wij bespreken de loungeset trends van 2022.

Wil jij dit voorjaar je tuin lekker opknappen en klaarmaken voor de zomer? Dan is natuurlijk een loungeset onmisbaar. Wij vertellen je in deze blog alles over de loungeset trends van 2022.

Kleur loungeset

Om te beginnen zijn kleuren natuurlijk heel belangrijk als het gaat om trends. Ieder jaar heeft zijn eigen kleuren die eruit mogen springen en in 2022 zijn dat de natuurlijke, aardse kleuren. Denk aan groen, grijs, beige en bruin. Kleuren die natuurlijk perfect passen bij je tuin (planten, grond, gras) en ook rust en sfeer uitstralen.

Vakantie in je achtertuin

We zitten met z’n allen natuurlijk al een lange periode heel veel thuis, dus wat we belangrijk vinden is om een lekker vakantiegevoel te creëren in de eigen achtertuin. Een plekje waar je lekker kunt chillen en tot rust komt. Daarom zien we veel Bohemian stijl accessoires. Qua loungeset past daar een loungeset met liggedeelte perfect bij. Of, als je met z’n tweetjes woont, twee liggedeeltes zodat je beide lekker kunt relaxen. Bij minder ruimte kun je ook kiezen voor twee losse lounge ligbedden. Heerlijk om lekker te genieten in het zonnetje!

Duurzame materialen

Een loungeset van duurzame materialen is ook een grote trend in 2022. Een trend die overigens ook niet zomaar zal verdwijnen maar juist alleen maar meer zal worden. Steeds meer tuinmeubelen en loungesets worden gemaakt van hergebruikt materiaal. Denk aan recyclebaar plastic, roestvrij aluminium, hergebruikt hout of duurzaam hout.

Soort loungeset

Qua soort loungeset kun je in 2022 gewoon alle kanten op. Ga je voor losse stoelen en een losse bank met lekkere dikke loungekussens of kies je voor een lounge dining set, zodat je behalve lekker kunt zitten ook nog eens echt fijn kunt eten? Iets wat bij lagere loungesets vaak een gemis is.
En als je voor een loungebank kiest, kies je er dan een met een chaise longue eraan, of toch niet? Kies vooral waar je blij van wordt en waar je het meest gebruikt van maakt, zodat je er nog vele jaren plezier van zult hebben!

Lekker lang genieten

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk en zo lang mogelijk genieten van je zomerse tuin. Een ideale oplossing is natuurlijk een heater, zodat je ook wanneer het afkoelt nog lekker warmpjes erbij zit. Ook een paar plaids (ook weer perfect passend bij het Bohemian thema) kunnen natuurlijk zorgen voor wat extra warmte, of een vuurkorf natuurlijk. Houd er bij een vuurkorf wel rekening mee dat je kleding en de kussens van de loungeset behoorlijk kunnen gaan ruiken.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond