Zoeken
Zoeken
De leukste rokken voor meisjes
Home » De leukste rokken voor meisjes

De leukste rokken voor meisjes

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Een rok is zo’n kledingstuk dat altijd kan. Of het nu zomer is of herfst! Afhankelijk van het weer kun je gaan voor blote benen, panty, legging of een maillot. Dus ook nu het wat kouder wordt, kan een rokje prima. Ben je benieuwd naar de leukste rokken voor meisjes voor dit seizoen? Ik ook!

Leren meisjesrok

Ik wist eerst niet wat ik er van moest denken, maar ik ben om. Een leren broek of leren rok voor kinderen is té leuk. Deze foto uit de wintercollectie van LikeFLO combineert meerdere trends. Het leer, print op print en knuffelige stoffen. Ook het leren plooirokje van Nono op de tweede foto daaronder is een persoonlijk favoriet.

LikeFLO
Cars Jeans
NONO

Printjes galore

Print op print is misschien even wennen, maar als je het leuk doet, heb je een toffe outfit voor je kleine meid. Streepjes, symbolen, stipjes en bloemen. Alles mag. Op één voorwaarde: dat je je er lekker in voelt. Zelf heb ik de neiging voor veilig te gaan, dus van mijn dochter kan ik wat dat betreft nog veel leren.

RoomSeven
MissSophies

Wollen ruitjes rokjes

Wollen rokjes met een ruitjesmotief, dikke maillot en je bent goed op weg naar een top outfit. Eén en al melancholiek trouwens zo’n kledingstuk dat in mijn jeugd ook al zo “in” was. Net als Cars Jeans.

Bampidano

Velvet

Wat is er fijner tijdens de wintermaanden dan warme knuffelige kleding. Niets toch? Omarmen dus de nieuwe trend van velours jurkjes, aaibare truitjes en velvet rokjes. Mode om te knuffelen. Mode om van te houden.

LikeFLO
LikeFLO

De leukste rokken voor meisjes

Heb jij al geshopt voor de herfst en winter? Grote kans dat er van bovenstaande trends iets bij zit. In de (web)winkels kun je er niet omheen. Van welke trend word je het meest blij?

 

 

Vind je het leuk om meer te lezen over kindermode?

De leukste najaarstrends voor kinderkleding!
Syta’s Naai Creaties; handgemaakte katoenen jersey’s in de leukste printjes
De winter komt er aan! | Introductie wintercollectie
Twinnen voor kerst | Net als mama

 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: