Home » De leukste kleding voor het voorjaar

De leukste kleding voor het voorjaar

Het zonnetje laat zich vanaf nu weer veelvuldig zijn en misschien krijgen we binnenkort al wel de eerste rokjesdag! Genoeg reden voor mij om eens lekker online rond te kijken naar de leukste voorjaarskleding voor dames. Ik deel mijn leukste vondsten graag met jullie!

Een fijne jas voor het voorjaar

Je kent ze wel; die jassen die perfect zijn voor tussen de winter en zomer in. Het is nog net te koud om een dun zomerjasje te dragen, maar veel te warm voor die dikke winterjas. De zogeheten tussenjas biedt wat meer warmte, maar niet teveel. Ik ben persoonlijk echt fan van het merk Rino & Pelle. Met een Rino & Pelle jas weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Het merk is in hetzelfde jaar geboren als ik (1987) en wordt wereldwijd verkocht. In de collectie zie je met name langere jassen, waar ik altijd heel blij van word.

Genoeg reden voor mij om eens lekker online rond te kijken naar de leukste voorjaarskleding. Ik deel mijn leukste vondsten graag met jullie!

Vrolijke blouses

Ik ben sinds een paar jaar ook dol op blouses. Voorheen droeg ik ze nooit, maar toen ik een paar jaar geleden een blouse met leuk design kocht en die voor de eerste keer droeg, was ik helemaal verkocht. Een blouse zit lekker losjes, luchtig, ziet er alsnog erg leuk uit én kun je zowel naar vrienden als naar je werk dragen. Super veelzijdig, en daar houd ik van! Bekijk de collectie van Studio Anneloes maar eens, die hebben heel veel leuke blouses in uni kleuren maar ook leuke patroontjes.

Genoeg reden voor mij om eens lekker online rond te kijken naar de leukste voorjaarskleding. Ik deel mijn leukste vondsten graag met jullie!

Jumpsuit

Persoonlijk heb ik ze nooit gedragen, op één hele zomerse na die ideaal was voor bij het zwembad op vakantie, maar ik vind jumpsuits echt prachtig. Zeker als je een mooi lijntje hebt, staat een jumpsuit je vaak fantastisch. Ook jumpsuits heb je hele mooie voor zowel lekker in je vrije tijd als voor op kantoor, mocht je daar wat netter gekleed moeten. Een jumpsuit met (half)lange mouwen is perfect geschikt voor het voorjaar.

Ga je voor je eigen stijl

Wat je ook kiest, ga lekker voor je eigen stijl. In 2022 zien we wijde pijpen en shirts en blouses met wijde mouwen veel voorbij komen, maar als je daar niet zo van bent, volg je gewoon lekker je eigen stijl! Combineren mag ook en zelfs patroon op patroon is geen probleem, mits ze natuurlijk een beetje op elkaar aansluiten.
Maak het af met een schattig sjaaltje en je bent helemaal klaar voor het voorjaar!

Wat is jouw favoriete kledingstuk in het voorjaar?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond