Home » De leukste kerstfilms op Netflix

De leukste kerstfilms op Netflix

Ben jij al aan het aftellen tot het kerst is? Ik kan in ieder geval niet wachten en ben dan ook super blij met de kerstfilms die nu al te zien zijn op Netflix. Heerlijk om naar te kijken met een kop thee en goede chocola. Genieten van die dagen die gaan komen. Want zeg nou zelf…. vind jij het ook niet leuk om even helemaal weg te dromen bij zo’n kerstfilm? Daarom heb ik de leukste voor je op een rijtje gezet!

Let it snow! (2019)

Een klein stadje op kerstavond met verschillende verhalen die door elkaar heen lopen. Tijdens de film volg je de vriendschappen, liefdeslevens en toekomst van een groep scholieren. Ik vond het een film met een paar verrassende wendingen, maar ook met voorspelbare aflopen. Het is een film waar iedereen zich in kan herkennen. Genoeg verschillende personages die staan voor moeilijke keuzes. Denk aan een jongen die eigenlijk verliefd is op zijn beste vriendin. Een meisje die een geweldige avond heeft gehad met een populair meisje, die haar nu niet meer ziet staan. En dan hebben we nog die popster die alle meisjes om zijn vinger kan winden, maar juist dat ene meisje tegenkomt. Genoeg verhalen om lekker bij weg te dromen.

Lees ook: Is Netflixserie Workin’ Moms een leuke serie voor moeders?

Holiday in the wild (2019)

Deze film gaat over Kate die in haar eentje op een tweede huwelijksreis gaat naar Afrika nadat haar man haar heeft verlaten, Daar ontmoet ze verschillende mensen die haar een nieuw doel geven en een kans op romantiek. Kortom, man verlaat vrouw. Vrouw vindt nieuwe liefde. De ingrediënten voor een heerlijke kerstfilm om bij weg te dromen. Met in de hoofdrol Kristin Davis!

The knight before christmas (2019)

Vanessa Hudgens vind ik een geweldige actrice. Vorig jaar speelde ze in “The princess switch” en nu in deze film. En zoals elke kerstfilm gaat dit natuurlijk over liefde. Een ridder uit de Middeleeuwen komt terecht in 2019. Dit zorgt voor de nodige hilarische situaties. En je raadt het vast al…. onze ridder wordt verliefd op de mooie lerares. Ik kan niet wachten om deze te gaan zien!

Holiday Rush (2019)

Als een alleenstaande vader van vier kinderen zijn baan verliest als radio dj kan hij maar amper zijn hoofd bovenwater houden. Helaas is hij genoodzaakt om in te trekken bij hun tante en daar leren ze een belangrijke les. Het gaat niet om wat je hebt, maar om wie je hebt.

Lees ook: De allernieuwste prentenboekjes over Kerst

A Christmas prince: The Royal baby (2019)

Ja, na de vorige twee films is hier deel drie! Hij kon natuurlijk niet uitblijven…. de baby! We moeten nog even wachten, want hij komt 5 december pas uit…. maar hij komt. Ik vond de vorige twee delen al heerlijk om naar te kijken, dus ben benieuwd naar dit deel. In deel twee trouwden Amber en Richard met elkaar en in deze film draait alles om de aankomende baby. In de tussentijd komen er allemaal royals uit een ver land op bezoek om hun wapenstilstand te vernieuwen. Maar dan verdwijnt er een onschatbare 600 jaar oude verdrag en komt de vrede in gevaar. Ook dreigt er een oude vloek van de familie de hoek om te komen.

The Holiday Calender (2018)

Een getalenteerde fotografe die vastzit in haar baantje bij de plaatselijke fotostudio en eigenlijk niet weet wat ze wil. Haar ouders zien haar liever bij hun advocatenkantoor werken en dan is zuslief ook nog eens advocaat, getrouwd en heeft een kind. Kortom, het buitenbeetje van de familie. Haar leven veranderd wanneer ze van haar op een adventskalender krijgt. Meer weten? Ik zou hem zeker gaan kijken!

The princess Switch (2018)

Een nuchtere banketbakster uit chicago gaat meedoen aan een wedstrijd op tv en ontmoet in het dorpje een toekomstige prinses. Deze prinses blijkt haar dubbelganger te zijn en samen smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. Een gouden greep of gedoemd te mislukken? Ik vond het heerlijk om naar te kijken en kan niet wachten tot het vervolg uit komt. in de wandelgangen heb ik gehoord dat deel twee nog dit jaar op Netflix te zien is. Echt typische feel good kerstfilm!

Genoeg films om de dagen naar kerst mee af te tellen. Nog meer kerstfilms? Bekijk dan de favoriete films voor kerst van Linda!
Ik ben erg benieuwd welke kerstfilms jij hebt gezien. Laat je het mij weten?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond