Home » De leukste adventskalenders voor vrouwen

De leukste adventskalenders voor vrouwen

Nog eventjes en dan gaan we weer aftellen tot kerst. Vroeger kreeg ik dan zo’n kalender met van die chocolaatjes erin en nu koop ik die zelf voor mijn kinderen. Maar wist je dat er ook heel leuke voor ons (de ouders) zijn? Ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet!

The Ritual of Advent

Wie genieten er nu niet van de producten van Rituals? Die geuren en verschillende thema’s. Heerlijk! Rituals heeft ook twee mooie adventskalenders. De deluxe en de exclusive met natuurlijk de 24 hokjes. Bij beide is het zo dat je op zondag een kaarsje erin treft. Want zoals dat gaat. Vier zondagen voor kerst begin je met tellen en in de kerk steek je dan elke zondag een kaarsje aan. De Deluxe versie heeft feestelijke kerstlampjes en elke verassing zit in een mooi verpakt cadeautje die in de boom hangt. De exclusive heeft de gebruikelijke deurtjes/raampjes en ziet er goudkleurig uit.  Beide staan erg mooi op je tafel.

Lees ook: Met deze luikjeskalender voor kinderen beleven ze een jaar plezier

Essence Adventskalender

Deze mooie lijn aan make-up spulletjes gaat ontzettend snel. Vorig jaar was het erg snel uitverkocht, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. De spulletjes van Essence zijn namelijk altijd goed betaalbaar en zo ook hun kalender! De kalender van dit jaar heeft een bijzonder vorm. Het is een zeshoek met daarin 24 kleine pakjes. Elk pakje bevat een uniek essence product.  Het leuke is dat je de pakjes kan bewaren en volgend jaar opnieuw zou kunnen gebruiken. De volgende producten zitten er sowieso in:

 • I Live Extreme Volume mascara
 • Limited Edition (speciaal voor deze adventskalender) ‘Spread the Magic’ baked metallic highlighter
 • Limited Edition ‘Let the magic begin’ bath bomb (zo tof!)
 • Santa Baby nail polish
 • Color changing lipstick

Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar

Dream big is hun motto dit jaar. The Body Shop hoop dat dit jaar al je (beauty) dromen uitkomen. In deze kalender zitten op de natuur geïnspireerde producten. Eerlijke en heerlijke producten speciaal voor jou. OP hun site staat dat je met dit producten wandelt door de mooie verlichten straten van een mooie dorp. Ik ben benieuwd of jij dat ook zo gaat ervaren wanneer je deze pakjes uitpakt!

Yves Roucher

Hun visie dit jaar: “Dierbare geuren van de natuur.” Er zitten 24 verrassingen verstopt in schattige doosjes die bovendien moduleerbaar, herbruikbaar én recyclebaar zijn. Geïnspireerd op de natuur in de winter. Hij komt in een mooie doos naar je toe en staat, door zijn rechthoekige vorm, stevig op tafel. Elke dag een klein feestje tot kerst met heerlijke producten.

Lush adventskalender 2019

Van deze kalender zijn er maar 500 gemaakt, dus ook hier moet je snel bij zijn. Ik weet zelfs dat echte lush fans al maanden voor het aftellen aan het zoeken zijn of de kalender al online staat! In deze prachtige kalender zitten maar liefst 24 full size Lush-producten, vijf daarvan zijn retro producten uit het verleden.

Spa Exclusives adventskalender

Ik zag hem al liggen toen ik door de Action liep en mijn collega’s heb ik er al over horen praten. Alle beauty producten van Action in een kalender! En dat allemaal voor nog geen tientje! Heb jij hem al in huis? Ik ben erg benieuwd of het inderdaad zo gaaf is als ik iedereen hoor zeggen.. Het pakket bevat onder meer bodymist, dagcrème, scrub, badzout en handcrème. Daarnaast zitten er ook enkele handige beauty-producten in zoals teenspreiders, nagelvijl en puimsteen.

Milka adventskalender

Na alle lekkere geurtjes en make-up een kalender boordevol chocola! Wat zit er dan in?

 •  een kerstman verstopt van 15 gram met de smaak alpenmelk.
 • vijf keer dezelfde kerstman, maar dan van 8,5 gram.
 • drie vrienden van de kerstman van 12 gram.
 • vier keer een Milka alpenmelk balletje
 • vier keer een hazelnoot balletje
 • drie keer een Milka Oreo balletje
 • drie keer een Milka Daim balletje.

Na al dat make-up geweld is dit om je vingers bij af te likken!

Vegan adventskalender

Ik zag deze vegan kalender en vond dat deze erbij moest. Het word in mijn ogen steeds makkelijker om vegan te eten, maar van zo’n kalender had ik nog nooit gehoord. En toen kwam ik deze tegen van Boxiland. Een adventskalender voor veganisten. De kalender is gevuld met 24 veganistische producten zoals bijvoorbeeld bananenchips, granola en mango. Zo kan je ontspannen de dagen naar kerst aftellen. Zijn er al veganisten die hem hebben gekocht? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening hierover?

Voor welke ga jij? Of heb je er al eentje in huis gehaald? Laat het aftellen tot kerst maar beginnen!

Kun je geen genoeg krijgen van de feestelijke luikjes? In dit artikel vind je nog een aantal mooie adventskalenders voor vrouwen.

Afbeelding advent kalender van S-Victoria via Shutterstock ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond