Home » De kinderschoenen van Bunnies JR zijn ideaal voor mijn (b)engel!

De kinderschoenen van Bunnies JR zijn ideaal voor mijn (b)engel!

Bunnies kinderschoenen

Mijn Isabel is een heerlijk kind, maar speelt af en toe als een echte bengel. Nieuwe schoenen hebben al snel een kale neus. Even remmen met je neuzen op de grond of lekker kruipend krijten. Allemaal niet echt handig. Maar sinds ik de schoenen van Bunnies JR heb weet ik dat ik haar met een gerust hart kan laten spelen!

Een ontdekkend kind

Zoals ik al aan gaf speelt mijn dochter erg graag buiten. Even daarop klimmen, lekker fietsen, krijten op de grond. Allemaal activiteiten die ze graag doet. Maar haar kleding en haar schoenen zijn er minder blij mee. Regelmatig komt ze thuis met een kapotte broek en nieuwe schoenen zien er al snel niet meer uit als nieuw. Toen ik de schoenen van Bunnies JR voorbij zag komen, wilde ik die heel graag proberen. Stootneuzen…. zou dat echt werken?

Roze klittenband sneakers met stootneus

Mijn dochters lievelingskleur is roze en ik wilde schoenen die je overal onder kan dragen. Uiteindelijk zijn het de Pim Pit sneakers van Bunnies JR geworden. Mooie, lage, roze sneakertjes die overal bij passen. Isabel vond vooral de glitterstrepen geweldig. “Mama, dit zijn de mooiste schoenen die ik heb!” Ze heeft ze gelijk aangetrokken en nooit meer uitgedaan. Ideaal om de schoenen eens goed te testen!

Stootneuzen Even remmen met je neuzen op de grond of lekker kruipend krijten. Met schoenen van Bunnies kan ze dat allemaal doen!

Werkt de stootneus van Bunnies JR?

Als ik aan Bunnies JR denk, dan denk ik aan goede kwaliteit schoenen. Met dit merk weet je zeker dat je de voeten van jouw kind geeft wat ze nodig hebben. Het biedt namelijk de optimale ondersteuning en is ademend. Ideaal voor een kindervoet. En toen ik zag dat ze een stootneus hebben, werd ik enthousiast. Maar bovenal, zou het werken? Nou, ik kan volmondig ja zeggen! De schoenen worden echt wel vies. Dat zie je misschien ook op de foto’s terug, maar ze slijten niet. Een doekje erover en ze zijn weer mooi. Ideaal voor mijn kleine (b)engel!

Voor iedere fase schoenen

Jouw (b)engel kan zijn lol op met deze schoenen. Naast de stootneuzen en hun design, heeft Bunnies JR voor elke fase schoenen. En het mooie is…ze hebben ze ook zo ingedeeld. Zo weet je zeker dat jij de schoen hebt die past bij de ontwikkeling van jouw kind en wordt de voet, en de rest van hun lichaam, optimaal ondersteunt! Elke fase heeft namelijk zijn eigen voetbed en vooral soort zool nodig.

Even remmen met je neuzen op de grond of lekker kruipend krijten. Met schoenen van Bunnies kan ze dat allemaal doen!

Genoeg keuze bij Bunnies JR

Toen ik deze schoenen voor Isabel uitzocht zag ik dat ze ontzettend veel verschillende schoenen hebben. Zo hebben ze ook animal friendly schoenen. Gemaakt zonder dierlijke producten. Hoe fijn is dat? En je kan zelfs de naam van je kind op schoenen laten maken. Erg leuk als verjaardagscadeau. Wat je ook kiest, je weet zeker dat je goede en stevige schoenen hebt gekocht die lang mee gaan!

Heb jij al schoenen van Bunnies JR thuis? En zo ja, welke heb jij? En zo nee, welke zou jij willen? Mijn Isabel is er helemaal weg van. Bunnies JR, jullie hebben er twee nieuwe fans bij!

Bunnies klitteband Even remmen met je neuzen op de grond of lekker kruipend krijten. Met schoenen van Bunnies kan ze dat allemaal doen!


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond