Home » De juiste attentie voor je medewerkers op het juiste moment

De juiste attentie voor je medewerkers op het juiste moment

De juiste attentie voor je medewerkers op het juiste moment

Er zijn zo ontzettend veel verschillende manieren om iets leuks te doen voor je medewerkers… welke kies je? Ja, het gaat om het gebaar, want dat is enorm belangrijk voor mensen: waardering. Maar het maakt toch ook wel uit wat je geeft en wanneer je het geeft. Met kerst iets te eten en drinken geven is niet origineel meer. Het wordt zelfs bijna van je verwacht. Wij helpen je graag om creatief te zijn en er zelf ook nog wat aan te hebben.

Wat gaan mensen echt gebruiken?

Een verrassing is altijd leuk. Zeker wanneer je er eentje aanbiedt wanneer je medewerkers het niet verwachten. Als extraatje vlak voor het weekend bijvoorbeeld. Maar de verrassing is des te groter wanneer je iets geeft dat mensen ook echt gaan gebruiken. Want als het ongebruikt in een kast belandt, is het voor iedereen zonde, ook voor jou als werkgever.

Je hoeft natuurlijk niet per se op het werk het geschenk te geven. De verrassing is nog groter wanneer je het cadeau per post bezorgt bij je medewerkers. Dan is het alleen nog de vraag wat je precies gaat opsturen dat én nuttig is én voor een betere binding met je personeel zorgt. Daar kun je veel verschillende mogelijkheden voor vinden om uit te kiezen. Zorg dat het leuk en origineel is, dan weet je zeker dat je medewerkers blij zijn met de attentie.

Gezonde cadeaus die iedereen kan gebruiken

In deze tijd is gezondheid extra belangrijk. Als je medewerkers tijdelijk thuiswerken door het Coronavirus, kun je ze als werkgever daarbij ondersteunen door een passend pakket samen te stellen. Laat eens mondkapjes bedrukken met je bedrijfslogo, want die heeft iedereen tenslotte nodig! Of laat Doppers bedrukken met een persoonlijke opdruk (zoals de naam van de medewerker), want zo’n waterfles gaat jaren mee en levert je dus ook nog eens meer naamsbekendheid op. Bovendien laat je zien dat je om duurzaamheid geeft en komt het de gezondheid van je medewerkers ten goede als ze meer water drinken. Andere mooie toevoegingen aan een dergelijk pakket zijn iets lekkers of een waardebon om online iets leuks te kunnen kopen.

Zorg ervoor dat je een pakket zoals dit niet als kerstpakket geeft, maar juist in een andere periode van het jaar. Bij de kerstdagen denken mensen immers eerder aan iets feestelijks, zoals een goede fles wijn of een luxe cadeau. Mondkapjes en Doppers zijn toch meer iets voor tussendoor.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond