Home » Nieuw! De Hoge Hoed bij de Julianatoren

Nieuw! De Hoge Hoed bij de Julianatoren

Van 19 april tot en met 5 mei 2019 vinden de Superleuke Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. In het Apeldoornse pretpark worden dan verschillende activiteiten georganiseerd. Cas de Ranger trapte de festiviteiten af met een eigen show. En op zaterdag 20 april werd de nieuwe vrijevaltoren De Hoge Hoed geopend. Namens mamaLou blogt was ik aanwezig bij de feestelijke opening van deze nieuwe attractie:

Afgelopen zaterdag waren wij te gast in de Julianatoren. Er werd namelijk een nieuwe attractie geopend: De Hoge Hoed!

De Julianatoren

De Julianatoren is een klein en intiem pretpark in Apeldoorn. Wij komen er heel graag vooral omdat het zo klein is. Ik heb een dochter van 5 jaar en dan hebben wij niet altijd zin om naar een heel groot pretpark te gaan. Hier is overzicht en er zijn geen lange wachtrijen. Je wacht overal max zo een 10 minuten. Met een kleintje is dat heel fijn. Wat ik vooral erg leuk vind bij de Julianatoren is dat er ook echt van alles is. Van een achtbaan tot hoge glijbaan, een leuke speeltuin maar ook allerlei optredens. De kinderen kennen alle karakters van TV, en ze zijn allemaal even vriendelijk. Er is echt tijd voor de kleintjes en dat mis je soms wel in de grotere pretparken.

De Hoge Hoed

De hoge hoed is de eerste eigen attractie van meneer Kaasgaaf. De opening werd gevierd met vuurwerk en confetti. De naam “De Hoge Hoed” is verzonnen door een aantal volgers van De Julianatoren. Je kon een suggestie geven en meerdere kwamen met het idee “De Hoge Hoed”. Zij mochten hem dus openen samen met meneer Kaasgaaf.

Het is een attractie die ook de wat grotere kinderen erg leuk zullen vinden. Je zit in een rondje en dan gaat hij omhoog, schiet weer omlaag en draait rond. Ik heb meerdere spannende en hogere versies gezien, en deze is wat kalmer. Voor kinderen onder de 10 zeker weten spannend genoeg! Alhoewel.. ik moet bekennen dat die drop zelf mij ook kriebels in mijn buik gaf. Als volwassene mag je er ook gewoon in, dus dat liet ik mij geen 2 keer zeggen! Het is echt een leuke nieuwe attractie. Vooral als je ook wat oudere kinderen bij je hebt zullen die er zeker meerdere malen in willen.

Wij hebben onze buikjes nog lekker gevuld met een frietje en een mega suikerspin, om daarna thuis de BBQ nog even aan te zetten.

Fijne vakantie!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond