Home » De geboortekaartjes trends van 2022

De geboortekaartjes trends van 2022

Eén van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap is het uitzoeken van een mooi geboortekaartje. Tegenwoordig zijn er zoveel mooie kaartjes en opties dat dit nog best een zoektocht kan zijn. Om je een handje te helpen, laten we dé geboortekaartjes-trends van 2022 aan je zien. Hopelijk helpt het in de zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje!

Trend #1 Originele vormen

Dat een geboortekaartje niet saai hoeft te zijn, zien we wel terug in deze trend. De uitgebreide collectie bestaat uit geboortekaartjes in allerlei originele vormen. Zo kan jij kiezen voor een kaartje in de vorm van een hartje, regenboog, ovaal, maan of dierenkop. Maar dat is nog niet alles, heel veel toffe vormen zijn mogelijk. Zo leuk!

Trend #2 Bosdieren

Hier kunnen we niet meer omheen: kaartjes met lieve bosdieren zien we ontzettend veel en wij zijn helemaal fan! Kaartjes met dieren (met name jungledieren) zijn natuurlijk al jaren populair maar nu zien we voornamelijk het vosje, hertje en konijntjes. Dit is ook een mooie match met de naam gedrukt in foliedruk.

Prachtig geïllustreerde bosdieren staan ontzettend lief op een geboortekaartje, en ook in de babykamer en in babykleertjes zien we het veel voorbij komen.

Wij laten dé geboortekaartjes-trends van 2022 aan je zien. Hopelijk helpt het in de zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje!

Trend #3 Bijzondere materialen

Ben je op zoek naar een warm en stijlvol geboortekaartje? Dan zijn de échte velvet-kaartjes misschien wel iets voor jou. Luxer kan je het niet krijgen! Op het velours kaartje kan ook nog eens de naam in folie worden gedrukt. Een prachtige combinatie! Verder zien we in 2022 veel bijzondere materiaalsoorten voorbij komen, zoals kaartjes gedrukt op écht hout, kalkpapier of kraftkarton. Zo verstuur jij wel een héél bijzonder en origineel geboortekaartje!

Wij laten dé geboortekaartjes-trends van 2022 aan je zien. Hopelijk helpt het in de zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje!


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond