Home » De draag(dins)dag tag

De draag(dins)dag tag

Wat heeft mijn voorkeur als het gaat om een doek of drager, wat is mijn favoriete webshop en wat zou ik graag nog willen doen? In de draagdinsdag tag geef ik antwoord op deze en nog meer vragen.

De draagdinsdag tag

Knopen of klikken?

Lastig, maar ik ga voor knopen. Een draagzak zou ik namelijk eerder alleen buiten gebruiken. En een doek ook binnen tijdens een huiluurtje bijvoorbeeld, die vind ik dus veelzijdiger.

Buik of rugdragen?

Ik heb het nog niet gedurfd, maar ik zou heel graag een rugknoop willen doen. Ik weet dat de Ruck al mag, dus die ga ik binnenkort toch maar gewoon oefenen. Maar vooralsnog dus buikdragen.

Nieuw of tweedehands?

Toen ik erachter kwam dat tweedehands doeken gewilder zijn dan nieuwe was ik echt verbaasd. Dat ze daarbij ook nog eens bijna net zo duur zijn als een nieuwe of soms nog duurder vind ik ronduit bizar. Mijn eerste doekje kocht ik nieuw, maar mijn laatste, een lichtblauwe Oscha Roses, heb ik van een lieve mama overgenomen. Ze heeft er echt een pretpakket van gemaakt met een leuke kaart en veel lekkers. Gevoelsmatig verkies ik echter nieuw boven tweedehands.

You Tube of een draagconsult?

Ik denk dat beide zijn voordelen heeft. De filmpjes van Wrap You in Love zijn duidelijk en heb ik veel aan, maar soms zou ik graag willen dat er iemand bij me stond om me te helpen en daar is een consult natuurlijk voor. Ik kies You Tube omdat dat goedkoper is en je de filmpjes oneindig kunt kijken, pauzeren, nadoen, kijken etc.

Wat is je favoriete

draagmiddel?

Hij is niet heel spannend, maar mijn mei tai gebruik ik zowel binnen als buitenshuis het meest.

knoop?

Ik gebruik de basisknoop FWCC het meest omdat ik die het snelst en zonder spiegel kan knopen.

accessoire?

Met het wisselvallige Hollandse weer kan ik echt niet zonder een draagtrui. Ik heb er twee en die van Bon Prix vind ik echt het fijnst. Je trekt hem heel makkelijk aan en uit.

(web)shop?

Ik heb voornamelijk ervaring met Dragen & Zo. Het assortiment, maar vooral de service vind ik opvallend goed bij deze shop. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn natuurlijk, maar helaas is dat soms niet niet zo.

draagterm?

Er vliegt je heel wat om de oren: zachtmaken, diso en stash zijn maar enkele. Fluffymail vind ik het leukste! Dat is het ontvangen van je doek/drager bestelling.

Wat ik nog graag wil

kopen

Bas is nu vijf maanden en mag graag van alles in zijn mond stoppen. Dus een bijtketting staat boven aan mijn verlanglijstje.

doen

Heb je even? Dat zijn er meerdere namelijk. Een meeting lijkt me erg leuk om mee te maken. Een bezoek aan een mama café ook. Ergens alleen naar toe gaan, waar veel onbekenden zijn, vind ik lastig en is echt een drempel waar ik overheen moet, dus vandaar dat het er nog niet van gekomen is. Tot slot wil ik ook nog graag een consult doen.

zien

Een High End (en dus duur helaas) doek zoals een Artipoppe.

zeggen

Bij mijn eerste kind leek mij dragen in een draagdoek eng. Uit ervaring weet ik nu dat die angst onterecht is. Dus mocht je het wel willen, maar niet durven: gewoon doen!

Ook valt mij op hoe behulpzaam men is in draaggroepen. De keren dat ik zag dat iemand zijn doek of drager te leen aanbood, aan iemand die het wilt proberen, is ontelbaar.

→Wil je bovenstaande vragen ook beantwoorden? Geef je dan op voor draag(dins)dag! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden.←

 

 

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond