Home » De draag(dins)dag: Draagtekening voor jou + winactie (gesloten)

De draag(dins)dag: Draagtekening voor jou + winactie (gesloten)

Als je met een vast rubriek werkt, merk je echt hoe snel een week voorbij vliegt. Het is vandaag alweer Draag (dins)dag! En een hele speciale ook nog, ik mag namelijk een draagtekening verloten van Draagtekening voor jou! Enkele weken geleden zag ik mooie tekeningen voorbij komen op Facebook. Het werd al snel duidelijk dat hier iets speciaals gaande was, de kracht van internet op z’n best.

Maar eerst iets meer over het gezicht achter Draagtekening voor jou: Mieke.

Vertel eens Mieke, hoe is het ooit allemaal begonnen?

Ik teken al sinds ik klein ben en dat is nooit meer over gegaan. Ik tekende van alles; dieren, mensen en stillevens, maar mijn passie lag en ligt nog steeds bij mensen! Ik blijf het fascinerend vinden dat we hier met zoveel mensen zijn en iedereen twee ogen, een neus en een mond heeft en niemand precies op elkaar lijkt.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Dat vind ik lastig om te vertellen. Je zou het kunnen labelen als stripfiguren stijl/ comic, maar eerlijk gezegd hou ik niet zo van in hokjes denken. Je moet gewoon doen wat je leuk vind!

Wat voor stijl het ook is, populair is het in elk geval. Want onlangs barste er online een bom. Vanaf de zijlijn heb ik hier aardig wat van meegekregen, maar hoe was dat voor jou?

een kadootje van draagtekening voor jouIn eerste instantie maakte ik vooral tekeningen van mezelf. Foto’s die ik maakte terwijl ik mijn jongste zoontje droeg werden door mij nagetekend, maar op een gegeven moment was ik mijn eigen hoofd wel een klein beetje beu. Dus ging ik foto’s van andere draagmama’s op Instagram natekenen. In een privéberichtje stuurde ik ze dan de tekening. Hier werd enorm enthousiast op gereageerd en vervolgens plaatsten deze mama’s hun tekening op Instagram en Draagpraat (grote draaggerelateerde facebookgroep). Wat er toen gebeurde had ik niet voor mogelijk gehouden. Mijn berichtenbox stroomde vol met verzoekjes. Als kers op de taart werd één van deze tekeningen ook nog eens gedeeld door Bam+Boe omdat een doek van hun nagetekend was.

Hoe kan er een draagtekening worden bemachtigd?

Over een Etsy shop wordt druk nagedacht, maar tot die tijd kun je mij bereiken via de facebookpagina van Draagtekening voor jou. Met een door jou aangeleverde foto ga ik voor je aan de slag. Een digitale tekening kost € 10,50 en wordt per email opgestuurd. Een ingekleurde tekening kost € 15,00. Ook is het mogelijk om een kleurplaat te bestellen, deze kost € 8,00. De prijzen van de tekeningen en kleurplaten zijn inclusief verzendkosten. Je tekeningen worden verzonden in een koker.

Winactie!

Naast bovenstaande opties kun je zo’n leuke tekening op A3 formaat ook bemachtigen door mee te doen aan deze winactie. Mieke stelt een draagtekening van € 15,00 ter beschikking.

Wat moet je hiervoor doen?

Volg Draagtekening voor jou en mamaLou blogt op Facebook

Van wie je zou jij een draagtekening willen hebben? Vertel of laat het zien op mijn facebookpagina

Vrijdag maak ik de winnaar bekend, dus hou de site in de gaten!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat gaaf zeg! Ik doe graag mee. Mijn baby is nog niet geboren, maar als het zover is wil ik hem overal naartoe dragen. Het lijkt me zo leuk en fijn om zo dicht bij elkaar te zijn!

    • Het is ook echt heel fijn, althans dat vind ik. 🙂 Leuk dat je meedoet, maar doe je dat ook via Facebook? Anders kan ik je inzending niet meetellen.

  • Leuk zeg! Ik zou graag van mij met onze jongste in de draagdoek een tekening willen. Maar helemaal gaaf zou het zijn om een gezinstekening zijn waarbij we de andere ook dragen 🙂

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond