Home » De budgetvriendelijke iPhone voor je kind

De budgetvriendelijke iPhone voor je kind

Wanneer je een nieuwe smartphone aanschaft, is het belangrijk dat je een telefoon kiest die bij jou past. In dit artikel vind je tips. Tegenwoordig worden er bijna meer iPhone telefoons gekocht voor een kind dan speeltoestellen. Waar vroeger de hele dag werd buitengespeeld is dat nu anders

Tegenwoordig worden er bijna meer iPhones gekocht voor een kind dan speeltoestellen. Waar vroeger de hele dag werd buiten gespeeld worden nu de hele games gespeeld op de iPhone. Al snel ontkomt ook jouw kind er niet meer onder uit en zal de eerste iPhone voor een kind moeten worden gekocht. Veel ouders zijn wel bereid om deze eerste Smartphone aan te schaffen toch blijft de nieuwprijs van een gloednieuwe iPhone gekkenwerk. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook mogelijkheden om een budgetvriendelijke iPhone te kopen voor je kind, dit bespaart je enorm ten opzichte van een gloednieuw Apple device.

Wat is een budgetvriendelijke iPhone?

Een budgetvriendelijke iPhone klinkt leuk maar wat wordt hier mee bedoeld? Een refurbished iPhone is een budgetvriendelijk toestel, daarmee kan je namelijk tot wel 75% besparen ten opzichte van de nieuwprijs en dat is flink. Steeds vaker wordt er daarom als eerste iPhone voor een kind gekozen voor een refurbished iPhone.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent dat het toestel al eerder verkocht is geweest. Deze toestellen worden vervolgens helemaal gecontroleerd, opgeknapt en geüpdatet zodat het toestel opnieuw kan worden verkocht. Een groot voordeel die eerder ook genoemd is dat het prijsverschil enorm scheelt ten opzichte van een nieuwe. Met een refurbished toestel bespaar je niet alleen een enorm geldbedrag, ook bespaar je het milieu een nieuwe iPhone waardoor je e-waste vermindert.

Welke toestellen zijn geschikt voor een kind?

In principe is vrijwel elke iPhone geschikt voor een kind. Om een flinke tijd mee te kunnen met de tijd adviseren we om minimaal een iPhone 8 te kopen zodat je nog tot en met 2024 updates ontvangt van deze iPhone. Is je kind een echte camerafanaat en heb je een groter budget om een mooi toestel te kopen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een iPhone XS die beschikt over een veel betere camera.

Heb je garantie op een refurbished toestel?

Een groot verschil met een refurbished toestel en een toestel van je buurman is dat je op een refurbished toestel wél garantie ontvangt, bij FixjeiPhone ontvang je zelfs 2 jaar zodat je zorgeloos kunt genieten van een prachtig toestel. Koop je een toestel van je buurman, dan heb je géén garantie. Bij een refurbished toestel ontvang je meestal nieuwe accessoires zodat je jouw toestel ook direct kunt opladen, wel zo handig. Kijk bij het kopen van een refurbished toestel altijd naar keurmerken en lees de beoordelingen van een webshop tot je overgaat tot aankoop.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond