Zodra je een stap zet in de draagwereld vliegen de termen je om de oren. Gelukkig kun je vaak uit het zinsverband wel halen wat er bedoeld wordt, maar helaas gaat deze vlieger lang niet altijd op. Vragen staat altijd vrij en domme vragen bestaan niet. Mocht je dit desondanks een drempel vinden en je liever wenden tot bijvoorbeeld Google, heb ik een rubriek in het leven geroepen; Uit de knoop! In een korte uitleg, en waar mogelijk voorzien van een verklarende foto, zal ik elke week een term behandelen. Omdat het zo van toepassing is op mezelf trap ik deze week af met de betekenis van dubbeldragen.

De betekenis van dubbeldragen

Als je zwanger bent en daarbij ook nog een kindje draagt in een draagdoek of draagzak. Je draagt een kindje dus zowel in je buik en je draagt een kindje op je buik of rug.

de betekenis van dubbeldragen

Dat is de betekenis van dubbeldragen.
In deze blogs komt de term terug:

Ik had een reisdoekje op visite; de Something Omnomnom van Loui Slings. 

Een update over het eerste trimester van mijn derde zwangerschap.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: