Home » De beste (budget) smartphone

De beste (budget) smartphone

Wanneer je een nieuwe smartphone aanschaft, is het belangrijk dat je een telefoon kiest die bij jou past. In dit artikel vind je tips. Tegenwoordig worden er bijna meer iPhone telefoons gekocht voor een kind dan speeltoestellen. Waar vroeger de hele dag werd buitengespeeld is dat nu anders

Wanneer je een nieuwe smartphone aanschaft, is het belangrijk dat je een telefoon kiest die bij jou past. En dat is voor iedereen anders. Smartphones zijn tegenwoordig namelijk zo uitgebreid; ieder toestel heeft zijn eigen features. Zo zal een professionele fotograaf zijn keuze vooral baseren op de camera, terwijl een ander het belangrijk vindt dat de telefoon snel is zodat je er goed op kunt gamen. Maar wat is nu de beste smartphone en welke smartphone kan juist goed mee als budget smartphone? In dit artikel bespreken we het allemaal!

Wat is de beste smartphone?

De beste smartphone tot nu toe gemaakt is volgens veel gebruikers de Apple iPhone 11 Pro Max. Dit toestel heeft namelijk een heel goede camera, is snel én het heeft ook nog eens een mooi design. Daarnaast is het toestel voorzien van veel handige features zoals een goede batterijduur en een waterdichte behuizing. Na deze iPhone zijn er ook nog andere iPhones uitgekomen die ook erg goed zijn, maar volgens de gebruikers is tot nu toe de iPhone 11 Pro Max wel een uitblinker. Persoonlijk vind ik de iPhone 12 ook absoluut een hele fijne telefoon: ik heb hem zelf al ruim een jaar in gebruik en ben er erg tevreden over.

Wat is een goede middenklassen smartphone?

Een goede middenklassen smartphone is de Huawei P30 Pro. Dit toestel kost ongeveer 800 euro en heeft heel veel te bieden. Het toestel heeft namelijk een heel goede camera, is snel en heeft een erg mooi design.

Wat is de beste budget smartphone?

Een van de beste budget smartphones is de Xiaomi Mi 9T. Dit toestel kost ongeveer 300 euro en heeft daarvoor toch heel veel te bieden. Het toestel heeft een hele goede camera, is snel en heeft een mooi design. Wel is het een behoorlijk groot toestel, dus niet geschikt voor iedereen.

Wat ik zelf echt een aanrader vind, is de Samsung a53. Dit toestel kost los rond de 350 euro en hiermee haal je echt een fijne smartphone in huis.

Tot slot wil ik ook de Huawei P30 Pro Light benoemen, die ik voor mijn tieners gekocht heb. Deze smartphone heeft een mooie camera, heeft veel opslag en kost ook rond de 320 euro.

Hoe kies ik de juiste smartphone?

Maar hoe kies je nu de smartphone uit die goed bij jou past. Dat is een lastige, want het aanbod is gewoon heel groot. Zeker als je niet per se de allernieuwste telefoon hoeft. Wat kan helpen, is het lezen van reviews op internet. Daarnaast heb je ook veel websites waar je telefoons gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken, zodat je de specificaties langs elkaar ziet en dus precies kunt zien waar de verschillen zitten.

Blijf je twijfelen, bezoek dan eens een telefoonwinkel in je dorp of stad, zodat je de toestellen in het echt kunt zien. Je kun je even voelen hoe hij in je hand ligt en of je hem echt fijn vindt.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond