Home » De 7e dag in 7 foto’s | Zo was onze zondag

De 7e dag in 7 foto’s | Zo was onze zondag

Zondag is een dag van niets moet en alles mag. Heerlijk aanlummelen. Een dag waarop de uren voorbijvliegen en je eigenlijk niks heb gedaan. Aan de ene kant vind ik dat zonde van de dag, aan de andere kant is het ook genieten. Zondag is pyamadag! Zeker als de zaterdag er voor best een beetje druk is geweest zoals dit weekend. Deze zondag was de Man uit hobbyen en was ik alleen thuis met de kinderen. Afhankelijk van wat ik nog gedaan wil hebben, kan het een fijne dag zijn of één waarbij ik toch achter de feiten aanloop. Want stiekem is zondag ook wel een dag waarop ik de komende week wil plannen voor de blog en voor DraagKaart. Een dag waarop één of twee blogs schrijven fijn zou zijn en één van de dagen waarop ik foto’s bij daglicht kan maken. Lukt vaker niet dan wel. Dus!

Hij begon in elk geval hilarisch. Mila en Bas speelden verstoppertje. Mila is hier aan het tellen en Bas verstopt zich. Nou ja, hij doet een dappere poging. Het mooie is dat hij zich altijd daar verstopt. ALTIJD. Met veel kabaal. En af en toe dat koppie (hoop dat je ‘m ondanks het tegenlicht ziet zitten) dat om de hoek komt kijken. Om te gieren. Ik vond het allang best dat er niet om de televisie werd gezeurd.

Tsja, dat moment komt toch altijd daar. Ondanks het tegenlicht deel ik ook deze. Ik vond het zo enorm schetig hoe ze daar met z’n drieën stonden te spelen. Na een uur of twee zichzelf prima vermaakt te hebben, ploften ze neer voor Bob de Bouwer. Mila vond het voor even prima, maar ze mocht van mij op de computer legpuzzels maken. Een stuk leuker en passender voor haar leeftijd.

Is het je al opgevallen dat Mila al minstens 3x iets anders aanheeft? Dit is heus dezelfde ochtend.

ByKay Click Carier Reversible Dark Jeans / Delfy

Sem deed ondertussen een dutje in de draagzak. Net op het moment dat ik foto’s wilde maken voor een review (morgen online!). Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zo als het gaat. Geen schattige lachjes, maar zachte knorretjes. Ik reken het goed.

De lachjes heeft hij bewaard voor later. Toen hij bezig was met deze toren bijvoorbeeld. Helemaal blij werd hij van het stapelen. Ineens heeft hij door dat het niet alleen leuk is om een gestapelde toren om te gooien, maar ook om hem zelf te bouwen. Sinds een week of twee zet hij losse stapjes, hij is nu echt baby af.

Over baby’s gesproken… kijk mijn kleine poppenmoedertje. Ik had een slaapzakje en een badjasje in maat 50 opgetrommeld voor baby Annabel en Mila was er zo blij mee. Te schattig!

En ’s avonds was het hoog tijd voor mij-tijd. Ik maakte deze loaded envelope af. Een loaded envelope is een soort van envelop met allemaal vakjes waar je kleine kaartjes en cadeautjes in stopt. Degene voor wie die is, gaf pastelkleuren op als wens. Het was de eerste die ik maakte, maar vind ‘m best goed gelukt. Ik word er heel blij en rustig van als ik lekker kan gaan zitten fröbelen.

En zo vliegt ook zo’n dag om. Er stonden geen uitjes op het programma en we hebben geen spannende dingen gedaan, maar het was een fijne dag. Een dag zoals een zondag voor mij hoort te zijn. Opladen voor de komende week. Toen ik net begon met bloggen deelde ik onze woensdagen, daar ben ik na een tijdje mee gestopt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je het leuk vind om af en toe over een dag uit ons leven te lezen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond