Home » Ons dagje uit naar kinderpretpark Julianatoren was één groot feest!

Ons dagje uit naar kinderpretpark Julianatoren was één groot feest!

Het was zo ver. Na 2 dagen ongeduld, vroeg wakker en duizend keer vragen ging we eindelijk naar kinderpretpark Julianatoren. Mijn Noa van 2 noemde het, het paradijs. Zo heet alles wat leuk is en waar je kunt spelen! Noa had er extra veel zin in omdat ook haar neefje van 5 en nichtje van 2 mee mochten. Papa bleef thuis met haar kleine zusje dus alle tijd en aandacht voor Noa, ook wel eens heerlijk!

Pretpark geschikt voor kleine kinderen

Na een autorit die voor de kinderen bijna te lang duurde en wederom duizend keer vragen, dit keer of we er al waren, waren we er! Gelijk bij binnenkomst wandel je de gezelligheid in. De Julianatoren is eigenlijk helemaal niet zo heel groot. Dat en de combinatie met de entertainment die ze bieden en de attracties die ze hebben maakt het een geweldig park voor peuters en kleuters!

Wij vielen met onze neus in de boter. Juul de muis gaf net de openingsshow. Er werd gezongen en gedanst en de kinderen deden vrolijk mee. Mijn dochter is een beetje angstig voor ‘de pop figuren’ zoals ze, ze zelf noemt. Maar op gepaste afstand was het best leuk. En oh, wel bij elke show de vingers in de oren want voor je het weet zou je harde geluiden horen.

Lees ook: Hoera! Het pretparkseizoen is van start

Vriendelijk personeel

Ook betreft de attracties heb ik een beetje een angsthaasje op de wereld gezet. In het begin was dan ook alles spannend. Hoewel de meeste attracties vanaf 90cm zelf mogen en kunnen. Kon je gelukkig bij veel dingen als ouder wel mee of mee lopen. Natuurlijk was dat soms wel even proppen want ja, die kleine helikopters en autootjes zijn gebouwd op kinderlijfjes maar het lieve personeel hielp me graag even in en uit de attracties. Daarnaast waren ze in voor een praatje en vriendelijk tegen de kinderen in het uitleggen van bijvoorbeeld de noodzaak te blijven zitten.

Attracties Julianatoren

De attracties zijn allemaal leuk aangekleed. Naast dat je in een leuk autootje zit hoef je je onderweg niet te vervelen. Dieren, kabouters en figuren decoreren de routes en paden. De kinderen keken hun ogen uit. Ook voor de kinderen die niet van bewegende attracties houden kun je, je lol op bij de Julianatoren! Er zijn verschillende speeltuinen en er zijn ook stukken waar je lekker nat kunt worden! Ideaal met het warme weer van de afgelopen periode.

Lees ook: Met korting naar Safaripark Beekse Bergen? VakantieVeilingen!

Cas de Ranger

Achter in het park vind je in het bos een grote speel- en picknickplaats waar je lekker in de schaduw kunt zitten. Daar vind ook de show van Cas de Ranger plaats, bekend van YouTube. Mijn neefje is groot fan en dus mochten we dit niet missen. Na de show hebben we de Ranger experience gelopen waarin je allerlei vragen over de natuur, survival en dieren moet beantwoorden. Daarna hadden de kinderen hun Ranger Diploma dik verdient!

Eten en drinken

Over de dag heen kun je lekker op een picknickbank neerstrijken om je zelf gemaakte- en meegenomen lekkers te nuttigen. Maar ook op het park zijn genoeg eet- en drink mogelijkheden. Zo kun je er naast de welbekende frietjes ook pannenkoeken, poffertjes, bami, nasi en loempia’s krijgen. Natuurlijk is ook al het lekkers als de suikerspin, ijs, popcorn, snoepgoed en wafels er te koop!

Van maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus is het feest in Julianatoren. Jul & Julia nemen je namelijk mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’.

Je kunt dan limbodansen met meneer Kaasgaaf en meeswingen met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand tijdens haar Thai Toko Show. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero.

Vrolijke shows

Hoewel het er op deze zaterdag in de zomervakantie goed bezocht was, merk je niet veel van de drukte. De rijen voor attracties zijn kort en goed te doen voor kinderen. Vaak was er bij rijen die iets langer waren, in de rij nog speelmogelijkheid. De shows van het park, en dat zijn er best wel wat, zijn vrolijk en leuk aangekleed. Juul en Julia, de bekende muizen en boegbeeld van de Julianatoren staan centraal maar ook mevrouw Suikerspin, meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger hebben hun eigen show! Leuk is dat je vooraf en achteraf met je kinderen op YouTube deze types kunt bekijken! Zo hoeft een dagje Julianatoren dus niet afgelopen te zijn wanneer je in de auto stapt!

Lees ook: Julianatoren; een te gek dagje uit!

Geslaagd dagje uit

Mijn meisje en ik hebben erg genoten. Thuis had ze de grootste verhalen aan papa over hoe ze gedanst had met de muizen, een Ranger was en waar ze allemaal wel niet in was geweest. Dat ze het, vooral in het begin, ook allemaal wel erg spannend had gevonden was ze alweer vergeten! Wij komen zeker nog eens terug Juul en Julia, gelukkig blijft dit park voorlopig nog wel leuk voor onze kids. Stiekem maar eens overwegen om volgend jaar met dan een peuter en een kleuter in huis een abonnement te nemen! Want ja, ook mama vond het hartstikke leuk!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond