Ik kan bijna niet wachten tot onze derde spruit geboren wordt. Weer een bundeltje warm mens om intens veel van te houden. En eerlijk is eerlijk… ik zie ook heus beren op de weg. Drie kinderen zal ook gewoon pittig zijn, maar voor nu kies ik er voor om me te focussen op het positieve. Zo lijkt het me erg fijn om de draagdoeken weer tevoorschijn te halen. Dubbeldragen bleek voor mij niet weggelegd. Zodra ik voldoende hersteld ben van mijn keizersnede ga ik weer los. Wat ik zo fijn vind aan het dragen van een baby?
 

Daarom vind ik het dragen van een baby zo fijn!
En jij misschien ook.

 
•Bijna 9 maanden zit het bundeltje geluk geborgen in mijn buik. Wordt hij gerustgesteld door mijn ademhaling en hartslag. Om dit gevoel te benaderen knoop ik hem straks graag op mijn buik.

•Het gevoel overnieuw te kunnen beginnen. Er is veel van wat ik nog niet wist toen ik begon met het dragen van Bas. Ik krijg nu een tweede kans. Althans zo voelt het.

•Voor de lol zijn geboortedoek opzoeken. En wie weet, als hij mooi en betaalbaar is…

•Toegegeven het is een geweldige uitvinding, maar een duo kinderwagen vind ik lomp en log. De combinatie van het dragen van één kindje en het duwen van bijvoorbeeld een buggy heeft eerder bewezen perfect te werken voor mij.
 

 
•Die glimlach als je aankomt met een doek of drager is onbetaalbaar.

•Ik weet het nog zo goed, eerst kreeg ik de glimlach die ik zojuist noemde. Dan pakte ik Bas op om hem in de mei tai te doen. Voor ik goed en wel de boel gefatsoeneerd had, vleide hij zich al tegen me aan, hoorde ik hem zachtjes zuchten en vaak was hij binnen geen tijd vertrokken naar dromenland.

•Van mijn lief kreeg ik na beide bevallingen een kraamcadeau. Beide keren een mooi sieraad. Deze keer zou ik een consult enorm waarderen. Niet meer zelf prutsen! Met hulp een goede basis neerzetten en daarna weer zelf aan de slag met filmpjes. Ik kan niet wachten!

•Tot slot; het dragen van ons derde kindje zal me hopelijk nog meer inspiratie geven voor de draag(dins)dag.
 
 
 

Wat vind jij het fijnst aan het dragen van een baby?

 
 
Foto: Moeder met baby in draagdoek via Shutterstock

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: