Home » CoolKid oorkap tegen prikkels | + winactie

CoolKid oorkap tegen prikkels | + winactie

CoolKid oorkap tegen prikkels

SoooooooCool!
CoolSafety heeft onder de naam Koppie Erbij een koptelefoon ontwikkeld voor kinderen; CoolKid. Het doel is om kinderen zich beter te laten concentrern doordat ze meer afgesloten zijn van prikkels van buitenaf. De koptelefoon is voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij mochten hem testen!

Het oog wil ook wat…

Het valt gelijk op dat de verpakking van de koptelefoon ontwikkeld is met oog op de doelgroep! Leuk! Aan de voorkant van het doosje kun je het product zien. Je weet dus gelijk waar het over gaat. Aan de achterzijde heb je een korte uitleg waardoor je meteen kunt zien waarvoor hij bedoeld is. Aan de ene zijde van het doosje is een raadsel doolhof waar je met pen of stift een poppetje naar de uitgang kunt leiden door de goede weg te nemen. En aan de andere kant wordt je uitgedaagd een tekening te maken. Hierbij is rekening gehouden met reclame maken doordat ze je uitdagen een poppetje te versieren, er een foto van te maken en deze op Facebook te posten. Slim!

Maar al met al een hele leuke verpakking waar je meteen ziet wat je hebt, weet waarvoor het is en gedacht is aan de doelgroep! Leuk en vrolijk om te zien maar toch rustig en duidelijk naar mijn mening.

Lees ook: Gehoorbescherming voor kinderen even onmisbaar als zonbescherming?

De koptelefoon zelf is ook netjes. Het is geen schreeuwerig geheel maar er wordt met het zelfde plaatje en dezelfde kleuren gewerkt als bij de verpakking. Echt één geheel. Er zit een handig tasje bij waar je de koptelefoon in kunt bewaren en op het tasje kun je je naam schrijven.

Tijd om te testen…

Mijn dochter wordt volgende week 3 maar past de koptelefoon goed. Hij gemakkelijk in grootte te verstellen. En hij kan zo groot dat ik hem zelf ook op kan. En omdat ik de test niet volledig wil laten afhangen van mijn 3 jarige heb ik hem tijdens het schrijven van deze blog zelf eens opgezet.

Draagcomfort en werking CoolKid

Mijn dochter vond het best wel cool om hem op te hebben. Hij zat netjes, aangesloten en niet wiebelig op haar hoofd. Ze zei me er geen last of pijn van te hebben. Ik heb haar wat teken opdrachtjes gegeven. Deze heeft ze uitgevoerd met en zonder koptelefoon. Ik zag duidelijk dat ze met de koptelefoon zich beter bij de opdracht kon houden. Doordat er minder afleiding van buitenaf binnenkomt was ze gefocust en deed ze dingen sneller dan zonder koptelefoon. Ze gaf aan mij wel te horen praten maar kon me niet goed verstaan. De koptelefoon houdt dus echt niet al het geluid weg maar zorgt wel voor minder intense prikkels.

Zelf ervaar ik dit ook. Ik zit te typen terwijl mijn man achter mij de vaatwasser doet. Vaag hoor ik hier wat geluid van maar het leidt me niet af. Ik vind dat de koptelefoon na een tijdje onderaan mijn oren iets begint te drukken. Niet pijnlijk maar wel voelbaar. Al met al moet ik stiekem zeggen dat het best wel fijn is om iets te kunnen doen en je daarbij een beetje meer af te kunnen sluiten van de buitenwereld. Ik denk dat mama hem voorlopig meer gebruikt dan de kleine meid maar deze gaan we zeker bewaren tot de schooltijd!

Winactie oorkap tegen prikkels

De CoolKid oorkap tegen prikkels is zowel voor thuis als op school een handig hulpmiddel om de concentratie te bevorderen. Wil je ook een CoolKid? Doe mee met de winactie en wie weet heb je ‘m gratis en voor niets!

Als abonnee, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en winacties die online komen. Lees je dit artikel mobiel dan scrol je naar beneden en via een desktop vind je het formulier rechts. Vergeet je aanmelding niet te bevestigen!

Uit alle aanmeldingen die alle stappen hebben uitgevoerd wordt een Koppie Erbij CoolKid kinderoorkap geloot.

 

Edit 23 augustus: dit artikel is eerder verschenen. Ivm de vakantie wordt hij opnieuw geplaatst tijdens deze winactie week en kun je nog meedoen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond