Home » Aan wie geef jij een compliment vandaag?

Aan wie geef jij een compliment vandaag?

Hoera, het is complimentendag! Hoewel we er meestal als de kippen bij zijn om complimentjes te pareren, is een compliment ontvangen eigenlijk heel simpel. Luisteren, bedanken en genieten. Ik denk dat we vaak maar half luisteren naar complimentjes. De hersens beginnen meestal meteen te kraken op zoek naar iets om het gegeven compliment weer af te zwakken. Zo zonde!

Luisteren, Bedanken en Genieten

Het enige wat je hoeft te doen is bedanken. Ho! Zelfs niet een “ik geef het terug” compliment. Dat is eigenlijk nog erger dan het compliment afzwakken. Bewaar die maar voor een volgende keer. Tenzij je ‘m al wilde geven natuurlijk. Een compliment moet gemeend zijn. Dus! Luisteren. Bedanken. Genieten. Je kan het. Is een compliment ontvangen soms maar lastig, hem uitdelen is zo makkelijk. Hier is maar 1 regel voor: Meen het!

Complimentendag met Pilot

Vanwaar deze wijze lessen? Vandaag, 1 maart 2018, is het namelijk Complimentendag. En Pilot heeft daar een leuke actie voor bedacht. Pilot is een populaire pennenfabrikant. Je kent ze misschien wel van de gelrollers. Ook de FriXion pennen (met uitwisbare inkt) zijn heel populair onder Bullet Journal fans. Het motto van Pilot is #happywriting. Op Utrecht Centraal en Breda zul je vandaag daarom dus een reuzegrote Pilot Wall tegenkomen. Een muur waarop je als voorbijganger een complimentje kan schrijven. Dit mag voor iedereen zijn, leef je uit. Met een compliment zet je iemand in het zonnetje. Een eigen persoonlijke spotlight. (Daarom vinden we het waarschijnlijk ook zo moeilijk om een compliment te krijgen.)

#happywriting

Naast die levensgrote muur, krijg je van Pilot ook leuke kaartjes en een Pilot-pen. Zo kun je niet alleen op het station, maar ook thuis de #happywriting boodschap verspreiden. En echte post versturen en ontvangen is zo leuk!

De actie wordt gehouden op station Utrecht Centraal (07.00-10.00u) en Breda Centraal (16.00-19.00u)

Foto World Complimentday via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond