Home » Chocola van Johnny Doodle, maar who the fudge is Johnny?

Chocola van Johnny Doodle, maar who the fudge is Johnny?

Ik sta gedachteloos in de supermarkt bij het zoete schap. Net twee verstandskiezen laten trekken dus voor mijn plezier is het niet, ik ben wat lekkers aan het uitzoeken voor een jarige collega. Dan ontdek ik ze, zal ik? Nee, stomme kiezen! Maar dan dwalen mijn ogen toch over de verpakkingen. Voor ik het weet heb ik drie! pakken chocola van Johnny Doodle in mijn mand gestopt. En nee, niet voor die jarige collega. 

Who the fudge is Johnny?

Johnny is een echte levensgenieter. Johnny houdt van de goede dingen in het leven, maar bepaalt zelf wel wanneer de dingen in het leven ook écht goed zijn. Johnny laat zich geen onzin aansmeren. Stop the nonsense, break the bullshit!

bron: Johhny Doodle

No matter the question, chocola van Johnny Doodle is the answer!

Maar liefst 8 smaken zijn er, variërend van wit tot pure chocolade. Ze allemaal proberen zou wat te gek zijn en daar komt bij dat ik ook helemaal geen pure chocolade lust. De drie smaken die in mijn mandje en mondje belandden zijn: Milk Fudge & Brownie, White Speculoos en Milk Amaretti. Die laatste smaak was een beetje een vergissing moet ik eerlijk zeggen. Amaretti klinkt als een drankje toch? En ik hou wel van een drankje, van bitterkoekjes iets minder. Laat ameretti nou amandelbitterkoekjes zijn, maar ik liet me niet kennen en probeerde hem toch. Living on the edge!

Ik ben een liefhebber van witte chocolade en toch vond ik de witte chocola met speculoos het minst lekker, hij was wat vlak van smaak. De fudge & brownie heb ik samen met collega’s verorberd en iedereen vond het heerlijk. Fudge en brownie doen het goed samen, deze is mijn favoriet. Verbazend genoeg vond ik de combinatie van melkchocolade, amandel en bitterkoekjes erg lekker trouwens! Voor herhaling vatbaar. Opvallend aan chocola van Johnny Doodle vind ik de vulling die heel goed te zien is aan de onderkant.

De andere smaken zijn: Milk Chocolate, 72% Dark, White Strawberry & Merengue, Dark Salty Fudge en Dark Nougat Cardamom.

chocola van Johnny Doodle
Perfecte combinatie: chocola, wijn en Criminal Minds!

It’s fudge o’clock!

Toen ik op de website zag dat er ook nog fudge verkrijgbaar is, toog ik weer naar de supermarkt. Speciaal voor de rum & raisins, maar helaas moest ik het doen met Salty Caramel Fudge en Chocolate! Fudge. Niet dat dat een straf was hoor. Ik hou van zoet en zout samen dus van de Salty Caramel Fudge had ik de hoogste verwachtingen. Die zijn waargemaakt hoor. Zachte zoete smaak met een subtiel zoute nasmaak, heerlijk! Opvallend aan beide smaken was dat hoewel zoet, ze niet super machtig zijn.

De andere smaken zijn: Vanilla Fudge en de Rum & Raisins. Nu nog die laatste te pakken zien te krijgen.

We want more!

Meer weten van Johnny? Johnny is een Rotterdammert. De fudge is halal, vegetarisch en glutenvrij. En de chocolade is ook vegetarisch en bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten.

 

De vraag aller vragen: is Johnny lekkerder dan Tony? Laat ik het zo zeggen, gelukkig is mijn relatie met Tony niet monogaam. 😉••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond