Home » Carry Your Love; het draagevenement dat je niet wilt missen

Carry Your Love; het draagevenement dat je niet wilt missen

Heb je het al gehoord? Op 19 mei zal er een te-gek-gaaf-super-geweldig event zijn in Tuil! En niet zomaar een event, neuh joh, een event he-le-maal voor en door draagmama’s. Nou weten we allemaal dat draagmama’s per definitie fantastisch zijn dus kunnen we er gemakshalve gerust vanuit gaan dat Carry Your Love dat zéker ook gaat worden. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan met z’n allen meeten, greeten, lol trappen en kindjes dragen?

Jommes, dat wordt genieten!

Lees ook: Waar bemoei je je mee? De meest gemaakte opmerkingen tijdens het dragen.

Evenement voor draagmama’s

En denk nu niet dat er alleen maar verkoopkraampjes zullen zijn in de stijl van de plaatselijke braderie op Koningsdag. Alleen uit te houden met alcohol. Nee joh, dit event heeft dan wel supergave kraampjes van zowel grote als kleine namen, maar wel uitsluitend met smaak en liefde voor dragen.

Van kleine kraampjes met zoete accessoires gemaakt van scraps tot full on kramen met gevestigde merken in draagdoekenland. Voor ieder wat wils, dus zorg dat je je portemonnee niet vergeet!

Uiteraard vergeten we de kinders ook niet. Dat zou wat zijn, zeg. Speciaal voor onze oogappeltjes zal er een kids area ingericht worden waar ze he-le-maal los mogen gaan. Worden ze lekker moe van. En en en: ze worden ook nog gratisch en voor noppes geschminkt. Want dat is tof.

Lees ook: Een opvoedkundige tip die bizar goed voor mijn peuter werkt

Op het programma

Voor iedereen die het ultieme draagmoment op de gevoelige plaat vastgelegd wil hebben, hebben we ook nog een team aan getalenteerde fotografen die je met alle plezier en voor weinig geld willen helpen. Jawel: mini draagshoots! Woohoo!

En dan hebben we het nog niet over het smörgåsbord aan workshops. Van het maken van pegdolls tot het fixen van haaltjes in een doek. En van het bedrukken van een tas tot kick ass kickboks workshops. Echt jongens, als je je dáár nog kan vervelen… dan vinden we dat niet raar, alleen maar héél bijzonder.

Dus kom erbij & zet je zorgen maar opzij! Het wordt zó leuk!

Win!

En en en, omdat we nou eenmaal enorm lief zijn geven we een pakketje van 2 workshops & 2 drankjes naar keuze weg! Jaaaa, we zijn echt schatjes.

Wat je daarvoor moet doen? You know the drill: like de Facebookpagina van Carry Your Love, like de post die daar online staat, deel de liefde op je eigen tijdlijn & tag de persoon met wie je het allerliefste naar dit prachtevenement wil gaan!

Let op: de winactie wordt niet gehost door mamaLou blogt! Om mee te doen moet je naar de Facebookpagina van het event.

Like it? Pin it!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond