Home » Carry Moments; voor een draagfotograaf die het beste bij je past

Carry Moments; voor een draagfotograaf die het beste bij je past

Carry Moments - Kim Buckard _ Pure & Beloved

Menig draagmama legt haar mooiste, leukste of grappigste draagmomenten vaak met een selfie vast of duwt haar partner een telefoon in handen. Zo gaat het tenminste hier bij ons. Niets mis mee! Die foto’s zijn dan prima voor bijvoorbeeld online gebruik, maar zou het niet fijn zijn om echt hele mooie en professionele foto’s te hebben? Van een zwangerschaps-  newborn- of familiefotoshoot kijkt niemand meer op, maar draagfotografie heeft nog wel wat aan terrein te winnen.
 


 

Een momentje samen met je kindje. Om even tot rust te komen, om te knuffelen en om samen de wereld te ontdekken. Een momentje om vast te leggen, en zo voor altijd met je mee te dragen.

Door Myrrie Byrd | www.myrriebyrd.com | Myrrie Byrd Photography by Myrthe van Beest
Draagfotograaf bij CarryMoments

 

Waarom een draagfotograaf

 
Het fijne, pure en intieme van het dragen wordt zo vaak benoemd en bejubeld. Dat laten vastleggen kan daarom heel waardevol zijn. Voor foto’s van jezelf waarop je je kindje draagt, hoef je natuurlijk niet persé naar een fotograaf die draagfotografie als specialisme heeft. Een draagfotograaf is alleen vaak zelf een ervaren draagmama en begrijpt als geen ander waarom je dit soort momenten als blijvende herinnering wilt vastleggen. Als je geluk hebt is de fotograaf zelfs een consulent zoals het geval is bij Anouk Pross. Een ervaren oog dat met je meekijkt of suggesties voor mooie knopen aandraagt, is hoe dan ook een enorm pluspunt.
 
Lees ook: Een draagdoek gebruiken voor je baby geboren is
 

Carry Moments - Gwendolyn Pieters Fotografie
Carry Moments – Gwendolyn Pieters Fotografie

 

Carry Moments

 
Een paar weken geleden zag ik een oproepje in een draaggroep en dit weekend zag ik dat dat idee inmiddels uitgegroeid was naar iets unieks; Carry Moments. Initiatiefneemster Kim Buckard, die begonnen is met dragen nadat ze haar eerste kindje kreeg, werkt inmiddels al een jaar als draagfotografe. Naast enthousiaste draagmama’s fotografeert ze voor draagdoekenmerken Oscha, We Are Wovens en PinkNova. Vanuit de wens van Kim om mee te werken aan het groter en normaler maken van draagfotografie is het collectief voor draagfotografen Carry Moments ontstaan. Een website waar je op terecht kunt als je op zoek bent naar een professionele draagfotograaf en die de zoektocht hiernaar erg vereenvoudigt.
 

Carry Moments - Kim Buckard _ Pure & Beloved
Carry Moments – Kim Buckard _ Pure & Beloved

 
Lees ook: De draagmijlpaalkaarten van DraagKaart
 

Een draagcollectief

 
Op de site kon ik middels een paar foto’s heel makkelijk zien wat de stijl van een fotograaf is en in welk regio ze opereert. En wat ik helemaal mooi vind is de transparantie als het gaat om de kosten. Er wordt heel duidelijk beschreven wat de kosten zijn, de hoeveelheid tijd die hiervoor beschikbaar is en hoeveel foto’s je ontvangt. Als je behoefte hebt aan meer beeld en informatie is doorklikken naar de site van de fotograaf mogelijk, maar gezien de al voor handen zijnde informatie is dit eigenlijk niet eens nodig. Gemak dient nog altijd de mens.
 

Trots

 
Er is gestart met 6 fotografes in Nederland, maar stapsgewijs zullen hier meer bij komen. Door eisen te stellen aan de deelnemende fotografen wordt zoveel mogelijk geprobeerd de kwaliteit te waarborgen. Alles om te zorgen dat het eindresultaat één is waar jij trots op kunt zijn. Eentje die je dierbare en gekoesterde draagmomenten prachtig in beeld brengt.
 
 
 

Heb jij weleens een draagfotoshoot gedaan?

 
 
De foto’s zijn eigendom van de genoemde fotografen en mogen op geen enkele wijze zonder diens toestemming gebruikt worden.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Nee, nog nooit maar dat bestond geloof ik ook nog niet toen mijn kinderen nog klein waren. Het is zeker een leuk idee. En je krijgt natuurlijk wel hele mooie foto’s op die manier.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond