Home » Een canvas in huis: altijd passend én tijdloos

Een canvas in huis: altijd passend én tijdloos

Iedere interieurstijl heeft zijn eigen charme, ongeacht welke interieurstijl je thuis ook hebt. In deze blog lees je meer over een foto op canvas.

Iedere interieurstijl heeft zijn eigen charme, ongeacht welke interieurstijl je thuis ook hebt. Industrieel, landelijk, modern, Scandinavisch en ga zo maar even door. Alle stijlen hebben één ding gemeen: voor alle stijlen zijn decoraties mogelijk. In deze blog lees je meer over een foto op canvas en hoe deze passend kan zijn in iedere interieurstijl.

Geen regels

Het mooie aan decoratie uitkiezen voor jouw interieur is dat er geen regels zijn. Jij kiest wat je mooi vindt en als dat erop neer komt dat je stijlen aan het combineren bent, is dat geen enkel probleem. Het mooie aan een canvas is dat deze eigenlijk bij iedere stijl past, aangezien je zelf de keuze maakt wat er op je canvas komt te staan.

Iedere interieurstijl heeft zijn eigen charme, ongeacht welke interieurstijl je thuis ook hebt. In deze blog lees je meer over een foto op canvas.

Canvas in een landelijk interieur

Een canvas kan bijvoorbeeld perfect in een landelijk interieur. Kies dan een mooie afbeelding van een landschap, bloemen of een oud huis. Ben je zelf een goede fotograaf? Hoe gaaf is het dan om een canvas in deze stijl te hebben met een foto je zelf geschoten hebt?! Mocht je bepaalde tinten in je interieur hebben, dan kun je de foto met een filter bewerken zodat hij perfect past bij de rest van het interieur.

Canvas in een modern interieur

Ook in een modern interieur komt een canvas perfect tot zijn recht, zéker wanneer je kiest voor een canvas met een zwarte lijst erom. Zo zie je niet de klassieke canvas randen en heeft het doek direct een moderne uitstraling. Plaats de canvas bijvoorbeeld boven een dressoir met een mooie groene plant ernaast en het geeft je moderne interieur direct een boost.

Canvas in een industrieel interieur

Ook in een industrieel interieur misstaat een foto op canvas zeker niet! Vaak zien we bij een industrieel interieur veel grijstinten en matte kleuren. Stem je canvas hierop af. Vaak is een zwart/wit foto het mooiste in dit interieur, maar een bruine filter over een foto heen kan ook wonderen doen.

Canvas in een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur is ontzettend populair op het moment en zien we in steeds meer huizen. Ook bij dit interieur kun je als decoratie een canvas gebruiken. Kies voor een foto van bijvoorbeeld een hertenkop of een herten skull; dit past perfect bij dit interieur! Andere mogelijkheden zijn abstracte patronen en geometrische vormen. Het belangrijkste is dat je lichte kleuren gebruikt, vaak gecombineerd met zwart. Maak de canvas af met een witte lijst erom heen en je hebt de perfecte decoratie voor in jouw Scandinavische interieur.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond