Home » Campingvakantie: dit zijn onmisbare items!

Campingvakantie: dit zijn onmisbare items!

In deze tijd is op vakantie gaan onzeker. Kunnen we met het vliegtuig naar een zonnige bestemming? Of wordt het thuisblijven? Veel Nederlanders kiezen ervoor om wel op vakantie te gaan, maar in eigen land te blijven en lekker naar de camping te gaan. In Nederland is ook zo veel moois te zien! Ben je nog niet vaak op campingvakantie geweest? Dan lees je in dit artikel wat onmisbaar is om mee te nemen, lees je mee?

Gemakkelijke outfits en schoenen

Ken je de term; campingsmoking? Nou hoef je op de camping zeker niet de hele dag in joggingbroek rond te lopen, maar makkelijk zittende outfits zijn wel een aanrader! Zelf neem ik naar de camping vaak jurkjes en jumpsuits mee. Dit trek je makkelijk aan, het zit lekker en daarnaast staat het ook leuk. Lekker makkelijk met slippers, of met klompen als het wat frisser is. Daarnaast een jeans, paar vesten en/of truien voor de koude avonden en je bent er klaar voor!

Vermaak voor jezelf en/of de kinderen

Als het mooi weer is, vermaken je kinderen zich waarschijnlijk wel met lekker buiten spelen of zwemmen op de camping. Maar met kouder weer of regen is het wel handig om wat vermaak mee te hebben. Denk aan spelletjes, een tablet waar ze een filmpje of spelletje op kunnen doen, kleurboeken, leesboeken en knutselspulletjes. Ook moet je jezelf niet vergeten! Neem dat ene boek mee wat je al een tijd wil lezen, een paar tijdschriften of puzzelboekjes. Vakantie betekent tijd voor ontspanning.

Lees ook: Wil je afkoelen? Op deze plekken kun je spelen met water

Fijne zitjes

Reken erop dat het campingleven vooral buiten is. Je zult veel buiten de tent/camper/caravan zitten, zeker wanneer het mooi weer is. Het is daarom erg belangrijk om fijne zitjes te hebben! Denk aan goede tuinstoelen, een eettafeltje, picknickbankje enzovoort. Op dit moment zien we al bij veel grotere winkels aanbiedingen voor buitenzitjes voorbij komen, het is daarom de moeite waard om daar vast naar te kijken. Zo zit je er comfortabel bij!

Ga jij op vakantie dit jaar? Of wacht je nog even af?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond