Zoeken
Zoeken
Cadeautip: Tijd voor mama mysterybox voor moeders
Home » Cadeautip: Tijd voor mama mysterybox voor moeders

Cadeautip: Tijd voor mama mysterybox voor moeders

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Eerst was ik alleen Mary-Lou en toen vooral moeder. Ik ontleende bijna alleen mijn identiteit aan mijn dochter. Ik ben moeder dus ik ben. Zoiets. En toen, toen herontdekte ik mezelf weer. Elke moeder is ook een vrouw werd mijn motto en nu een paar jaar later maak ik graag werk van andere moeders laten zien dat je geen slechte moeder bent als je tijd voor jezelf nemen ook belangrijk vindt. Dat het ok is om ervan te genieten dat de kinderen even elders gestald zijn. Helemaal in lijn hiermee liggen mijn producten voor Tijd voor mama. Met de Mama Me-time Kit, een mysterybox voor moeders, heb ik daar iets heel moois aan toegevoegd.

Cadeau voor jezelf

Hoe vaak loop je wel niet een winkel uit met van alles en nog wat voor de kinderen? Dat je zelf wel een nieuwe panty/rok/jas of wat dan ook kunt gebruiken, vergeet je even voor het gemak. De kinderen komen, en terecht, niks te kort, maar vergeet je jezelf hierbij niet moeders? Koop je weleens iets voor jezelf? Zonder specifieke aanleiding. Gewoon omdat je het hebt verdiend? Er blij van wordt.

Verrassingsdoos voor moeders

Met de Mama Me-Time Kit sla je twee vliegen in één klap: Je koopt niet alleen een mooi cadeau voor jezelf, maar tegelijkertijd is het ook echt een verrassing voor je. Alle cadeautjes worden mooi ingepakt zodat het uitpakmoment een echt feestje is. Voor het samenstellen van de kit heb ik lekker mijn tijd genomen. Het moest perfect en waardevol voor de ontvanger zijn. En dat is het! Denk aan stationery, sieraden en wellness-items van onder andere Aandachtsmomenten, Marbles by MG, Lief voor je Leif en Tijd voor Mama. Ik heb heel bewust voor kleine en enthousiaste ondernemers met mooie en grootste producten gekozen. Dát en het feit dat de doos speciaal voor “la mamma” is, maakt de Mama Me-time Kit net even anders dan andere verrassingsboxen.

Digitale bonus

Daarboven op heb ik ook een mooie digitale bonus voor de snelle beslissers. Reserveer je voor 18 november je Mama Me-time Kit dan krijg je een toffe digitale attentie. Iets wat jou het hele jaar door helpt herinneren aan het tijd voor jezelf en je relaties nemen.

Verkoopinformatie

Enthousiast? Yes! Wil je jezelf of een lieve moeder verwennen met een doosje vol moois speciaal voor moeders? Dat kan. De Mama Me-time Kit kost €49,95 en kun je hier bestellen

 

Wil je dit artikel bewaren voor later? Met deze afbeelding bewaar je het makkelijk op Pinterest.••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: