Home » Cadeautip: Tijd voor mama mysterybox voor moeders

Cadeautip: Tijd voor mama mysterybox voor moeders

Eerst was ik alleen Mary-Lou en toen vooral moeder. Ik ontleende bijna alleen mijn identiteit aan mijn dochter. Ik ben moeder dus ik ben. Zoiets. En toen, toen herontdekte ik mezelf weer. Elke moeder is ook een vrouw werd mijn motto en nu een paar jaar later maak ik graag werk van andere moeders laten zien dat je geen slechte moeder bent als je tijd voor jezelf nemen ook belangrijk vindt. Helemaal in lijn hiermee liggen mijn producten voor Tijd voor mama. Met de Mama Me-time Kit, een verrassingspakket voor moeders, heb ik daar iets heel moois aan toegevoegd.

Cadeau voor jezelf

Hoe vaak loop je wel niet een winkel uit met van alles en nog wat voor de kinderen? Dat je zelf wel een nieuwe panty/rok/jas of wat dan ook kunt gebruiken, vergeet je even voor het gemak. De kinderen komen, en terecht, niks te kort, maar vergeet je jezelf hierbij niet moeders? Koop je weleens iets voor jezelf? Zonder specifieke aanleiding. Gewoon omdat je het hebt verdiend? Er blij van wordt.

Verrassingspakket voor moeders

Met de Mama Me-Time Kit sla je twee vliegen in één klap: Je koopt niet alleen een mooi cadeau voor jezelf, maar tegelijkertijd is het ook echt een verrassing voor je. Alle cadeautjes worden mooi ingepakt zodat het uitpakmoment een echt feestje is. Het moet perfect en waardevol voor de ontvanger zijn. En dat is het!

Om het voor meer moeders beschikbaar te stellen, werk ik nu met 3 verschillende budgetten. Al vanaf €29,95 kun je jezelf verwennen met een pakket met producten waarmee je thuis een moment voor jezelf kunt creëren. Daarnaast kun je ook kiezen uit 3 verschillende thema’s zodat er altijd een kit is die past bij jou. 

Verkoopinformatie

Enthousiast? Yes! Wil je jezelf of een lieve moeder verwennen met een doosje vol moois speciaal voor moeders? Dat kan. De Mama Me-time Kit kun je hier al vanaf €29,95 laten samenstellen. 

Wil je dit artikel bewaren voor later? Pin dan deze afbeelding op Pinterest.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond