Home » Klikken en gaan met de ByKay Click Carrier reversible | Review

Klikken en gaan met de ByKay Click Carrier reversible | Review

ByKay Click Carier Reversible Dark Jeans / Delfy

Het fijnste aan elke draagzak is het klikken en gaan principe. Het mooiste aan de ByKay reversible draagzak is dat hij omkeerbaar is. Verder kun je er mee buikdragen, op de heup en tot slot is rugdragen ook mogelijk. Een complete draagzak waarmee je je kind direct na de geboorte kunt dragen tot een jaar of 3.

ByKay Click Carier Reversible Dark Jeans / Delfy

 

ByKay Click Carrier Reversible

Omdat hij zo veelzijdig is, kun je alle kanten mee op. En met hetzelfde gemak! Ik kan mijn zoontje in mijn eentje op en van mijn rug krijgen om maar iets te noemen. De afgelopen weken heb ik de, een hele mond vol, ByKay Click Carier Reversible Dark Jeans / Delfy getest. De draagzak is dus omkeerbaar en heeft twee printjes. Aan de ene kant het voor ByKay kenmerkende denim kant en aan de andere kant een delfts blauw printje. Je moet er van houden. Er zijn nog zes andere kleurencombinaties om uit te kiezen. De gespen klaarmaken om aan de andere kant te dragen is echt een kwestie van een paar minuten. Een minuutje of 5 om precies te zijn. Zo gedaan!

Buikdragen | front carry

Vanaf het prille begin kun je je baby op je buik dragen. Dat je de schouderbanden gekruist op je rug draagt, vind ik erg prettig en geeft mij een gevoel van zekerheid. Zowel de buikband als de schouderbanden stel je makkelijk in door in beide richtingen te trekken aan de banden. Is het prille begin net wat te pril voor je newborn en is de rugpand te wijd? In de doos zit een bandje waarmee je deze gemakkelijk kunt versmallen.

 

Op de heup | hip carry

Als je kindje drie maanden is, kun je ook heupdragen met deze draagzak. Met de gebruiksaanwijzing binnen handbereik lukte het me vrijwel meteen om Sem op mijn heup te dragen. Ik ben alleen duidelijk geen fan hiervan, het zat bij mij niet lekker en ik kreeg niet altijd een mooi van knie tot knie ondersteuning voor elkaar. Ik denk dat ik het met een kleiner kindje wel fijn had gevonden, maar dat is gissen. Sem hoorde je trouwens niet klagen, die vond het allemaal prima.

Rugdragen | back carry

Als je kindje uit zichzelf van lig naar zitstand kan komen, is het er ook aan toe om op de rug gedragen te worden. Ook hier weer de duidelijke instructies gevolgd waardoor het mij meteen lukte om hem in mijn eentje op mijn rug te krijgen. Yay! Omdat je met rugdragen de schouderbanden niet gekruist draagt, is een beetje ondersteuning wel fijn. Hiervoor kun je hetzelfde bandje gebruiken als die waarmee je het rugpand kunt verkleinen. Door hem om beide schouderbanden, ter hoogte van je borstbeen, te doen hou je als het ware de banden bij een en kunnen ze niet van je schouder afglijden. Zonder is ook prima te doen, maar met vind ik zelf een stuk prettiger.

ByKay Click Carier Reversible Dark Jeans / Delfy

 

De ByKay Click Carier Reversible (€109,95*) is een complete draagzak waarmee je op drie manieren ergonomisch kunt dragen. Hij is geschikt vanaf newborn tot aan broekmaat 98/3 jaar/max 18 kilo. Naast dark jeans / delfy zijn ook deze combinaties mogelijk: black / steel grey, dark jeans / automn yellow, steel grey / vintage pink, black / minty grey, steel grey / cotton candy, black / mouse grey

 

De ByKay draagzak heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening hierover.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond