Home » Weekendtip: Buurman & Buurman in de Kleuterbios

Weekendtip: Buurman & Buurman in de Kleuterbios

Scène uit de film van buurman en buurman

Heb jij een kleine Buurman & Buurman fan in huis? Dan heb ik een fijn weekend tip voor je. Het bekende buurtjesduo beleeft een waar klusavontuur in hun nieuwe huis. De film is vanaf 26 april 2018 te zien in de bioscopen. Duuuuurt lang? Ga dit weekend naar de Kleuterbios voorpremiere bij Kinepolis!

Scène uit de film van buurman en buurman

Kleuterbios

Met kleintjes kun je gerust naar de kleuterbios gaan. Het geluid is gedempt en een deel van de zaallichten blijven aan. Heel kindvriendelijk dus. Tijdens deze speciale filmochtenden krijg je voor aanvang van de film een bekertje met limonade plus een kleine snack. Als je tijd hebt, kom gerust wat eerder. Voordat de film begint, kunnen de kinderen aan de slag met kleurplaten.

Buurman & Buurman; Hebben een nieuw huis

En daarna natuurlijk genieten van die nieuwste film. In Buurman & Buurman Hebben een nieuw huis is het weer volop genieten van de goedbedoelde, maar stuntelige kluspogingen van de mannen. Uiteraard gaat er van alles mis. De elektrische grasmaaier op zonne-energie is toch niet zo handig en ook de mol in de tuin zorgt voor aardig wat uitdagingen. Waarom zou je je kapotte vaatwasmachine maken als je ook een badkamer hebt. Alledaagse problemen worden als vanouds briljant opgelost. En natuurlijk krijgen ze het uiteindelijk toch allemaal weer voor elkaar. Aje To!

Nog even praktisch

  • Datum: Zondag 8 april 2018
  • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Duur: 50 minuten
  • Tickets €8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Te zien in Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Utrecht (Jaarbeurs), Huizen, Nieuwegein, Rotterdam (Cinerama), Groningen, Utopolis Oss, Emmen, Zoetermeer, Den Helder, Almere, CineMagnus Schagen en CineMeerse Hoofddorp

 

Nog meer uittips:

Het Ukkieconcert in buurttheater de Nieuwe Regentes

Hoera! Het pretparkseizoen is van start

Beleef het en eet het; Zelf je groenten oogsten••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond