Home » Buitensporten in de winter met de Kipsta 500 lijn

Buitensporten in de winter met de Kipsta 500 lijn

Buitensporten in de winter met de Kipsta 500 lijn

Sporten is heerlijk, voor jong en oud. In de rare tijd waar we momenteel in leven, met de anderhalvemetersamenleving en al het gedoe rondom corona is niets lekkerder dan gewoon lekker je hoofd leegmaken door te sporten.
Daan en Jesse zijn fanatieke voetballers. Ze zitten al drie jaar op deze sport en drie keer per week staan ze buiten op het veld. In de zomer lekker warm en in de winter is het net wat harder werken om het warm te hebben. Hoewel hun kleding daar wel flink aan bijdraagt, want ze gaan natuurlijk niet in hun korte broekje en shirtje het veld op in de winter. Check deze shoplog voor de winterproof voetbaloutfits van de jongens!

Thermoshirts voor buitensport

Om te beginnen shopten we thermoshirts met lange mouwen, want die vinden wij ideaal omdat je ze onder een gewoon voetbalshirt met korte mouwen kunt dragen. Ik hoef dan in principe geen gewone voetbalshirts met lange mouwen te kopen, aangezien ik dat dus op deze manier op los in de winter.
De thermoshirts van Decathlon vinden wij het fijnste. De thermoshirts uit de Kipsta Keepdry 500 lijn houden de lichaamswarmte goed vast en voeren transpiratie goed af.
De shirts zijn in maar liefst 9 kleuren te koop, dus altijd wel iets dat past bij de rest van de outfit van je kind!

Thermobroek

Ook de thermobroek uit de Kipsta Keepdry 500 lijn is super fijn. Mijn jongens hebben nog niet eerder zo’n fijne thermobroeken gehad geven ze aan. De thermobroek zit en voelt eigenlijk als een legging. Bovenaan heeft hij een brede band die ervoor zorgt dat de thermobroek goed blijft zitten en niet afzakt tijdens het sporten.

Buitensporten in de winter met de Kipsta 500 lijn

Handschoenen

Uit de Kipsta Keepwarm 500 lijn hebben we de handschoenen voor Daan en Jesse gekozen. Wat deze handschoenen zo fijn maakt, is dat er speciale grip op gemaakt is. Deze grip zorgt ervoor dat je meer grip hebt op de bal tijdens het ingooien.
En de handschoenen zelf zorgen er natuurlijk voor dat de handen een beetje warmte vasthouden, ook al zorgt geen enkele handschoen er in de winter natuurlijk voor dat de kids zonder koude vingers kunnen voetballen.

Muts

Tot slot shopte we een Kipsta mutsje dat lekker warm in de winter is. De Kipsta Keepwarm 500 is gemaakt van een fijne, ademende stof en zorgt er voor dat je het niet te warm krijgt tijdens het sporten.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond