Home » Tip: Budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman

Tip: Budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman

Een budgetvriendelijke cadeauset met babykleertjes. Of het nou aan mijn “ik ben 31 week zwanger” hormonen ligt of niet, maar dit is toch wel goed nieuws te noemen. En dus word ik er blij van. Heel blij!

Een budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman als kraamcadeau

Voor je zwangere vriendin, collega, buurvrouw of gewoon lekker voor jezelf! Dit drie delige Zeeman cadeauset bestaat uit een muts, romper en broekje en kost slechts €7,99 en doet het heel goed als kraamcadeau. De setjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online en zijn uitgevoerd in drie uitvoeringen. Van hip monochroom tot grijs. Hoe dan ook is elk setje voor zowel een jongen als meisje geschikt. Weet de gelukkige ontvanger (of jij) het geslacht niet? Dat is dus geen enkel probleem.

budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman

budgetvriendelijke cadeauset van Zeeman

Je uitzet completeren

Vind je het dessin van de setjes nou zo leuk dat je er meer van wilt hebben? Wat ik me heel goed kan voorstellen. Ook daar is aan gedacht. Met enkele fijne en praktische items kun je je uitzet prima completeren of een fijne basis aanleggen. Denk aan hydrofiele luiers, washandjes en zelfs een boxkleed en voedingskussen met hoes. Dat is overigens nog niet alles. In je Zeeman XL winkel zijn alle producten te koop.

Zeeman cadeauset als kraamcadeau

Tip: Wil je lekker uitpakken, kun je natuurlijk ook een groter pakket samenstellen met de cadeauset als basis. Voeg er bijvoorbeeld het te schattige badjasje met berenoren toe en je gaat iemand heel blij maken.

Wie zou jij blij willen maken met dit budgetvriendelijke cadeauset?

Interesse in nog meer tips?
*In dit artikel enkele last minute Sinterklaas uitjes voor het weekend van 3 en 4 december.
*Dit cadeauset van Noppies is iets duurder en iets minder budgetvriendelijk, maar ook mooi.
*Een escaperoom voor de liefde? Ja, het bestaat echt en ik vind het een aanrader.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond