Home » Je bruiloft regelen binnen een half jaar doe je zo!

Je bruiloft regelen binnen een half jaar doe je zo!

Sommige mensen vinden het heerlijk om een jaar de tijd te hebben om hun bruiloft regelen. Op korte termijn je bruiloft regelen? Lees hier!

Sommige mensen vinden het heerlijk om een jaar of zelfs nog langer de tijd te hebben om hun bruiloft te regelen. Andere willen liever vandaag dan morgen trouwen. Maar hoe doe je dat en wat heb je nodig om een bruiloft te regelen binnen een half jaar? Ik geef je tips!

Ga op zoek naar een bruidsjurk

Nog voordat je andere dingen gaat doen is het allerbelangrijkste dat je direct met je zoektocht naar de juiste jurk begint. Een jurk is niet zo gevonden en zeker niet zo één, twee, drie op maat gemaakt. Mijn eigen jurk komt van de Bruidshoek. Ze hebben daar enorm veel bruidsjurken en nemen uitgebreid de tijd voor je. Daarnaast vertellen ze je ook hoeveel tijd het kost om de jurk te bestellen en op maat te maken. Absoluut een aanrader!

Bruiloft regelen met een draaiboek

Tijdens de zoektocht naar jouw jurk kan je ook bezig zijn met je draaiboek. Online zijn er enorm veel te vinden, dus je hoeft gelukkig niet het wiel zelf uit te vinden. Maak een planning van wanneer je welke knoop doorgehakt wil hebben. Trouw je in de zomer? Dan is het ook handig om de locatie zo snel mogelijk vast te leggen. Ze zijn heel snel weg en het zou vervelend zijn als je jouw derde keuze moet nemen omdat veel al bezet is.
Een goed draaiboek met een tijdsplanning is erg belangrijk als je binnen een half jaar je bruiloft wil regelen!

Trouwpak, fotograaf en locatie

Naast jouw bruidsjurk heeft jouw man ook een mooi pak nodig. In verschillende bruidswinkels heb je ook mooie trouwpakken. Misschien op dubbel zoekdate gaan? Mijn man is zelf op zoek gegaan en heeft er net als ik een uitje van gemaakt. Dat zijn belangrijke dingen als je een bruiloft gaat regelen, want je moet er vooral ook van genieten.
Ook trouwpakken moeten op maat gemaakt worden, dus het is belangrijk om op tijd te gaan zoeken naar je pak. Daarnaast is het ook verstandig om op korte termijn je fotograaf vast te leggen en een fotolocatie te zoeken. Alles waar ’trouw’ voor staat is heel snel weg!

Bruiloft regelen? Maak een lijstje

In mijn draaiboek had ik ook een afstreeplijstje. Van tevoren bedacht ik alle dingen die ik moest hebben voor mijn bruiloft en elke keer als ik iets had, mocht ik het doorstrepen. Zo zag ik in één keer wat ik nog moest doen en eerlijk is eerlijk, dingen af kunnen strepen is ook wel erg fijn.
De belangrijkste dingen zet je bovenaan en daarna volgt de rest.

Als je binnen een half jaar wil trouwen is het belangrijk dat je snel aan de slag gaat. Maar met deze tips kan jij ook een bruiloft binnen een half jaar regelen! Heel veel succes.

Sommige mensen vinden het heerlijk om een jaar de tijd te hebben om hun bruiloft regelen. Op korte termijn je bruiloft regelen? Lees hier! #bruiloft


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond