Home » Boer Boris sinterklaasboek: Een paard voor Sinterklaas

Boer Boris sinterklaasboek: Een paard voor Sinterklaas

Je kunt wel stellen dat we grote fans zijn van Boer Boris. De boekjes van het boertje zijn vermakelijk voor de kinderen en fijn om uit voor te lezen voor ons. Reden waarom ik altijd uitkijk naar nieuwe titels. Ons nieuwste aanwinst heb ik speciaal voor Sinterklaas aangeschaft: Een paard voor Sinterklaas.

Boer Boris voorleesboeken

Ted van Lieshout en Philip Hopman blijken al een aantal jaar een gouden duo te zijn. De prachtige aquarelachtige tekeningen van Hopman vullen de mooie teksten op rijm van Van Lieshout perfect aan. De verhalen die zich (grotendeels) op en om de boerderij afspelen, spreken mijn kinderen enorm aan.

Lees ook: Cadeautip voor Sinterklaas: een mooi prentenboek voor meisjes (én jongens)

Sinterklaasboek

Toen ik over dit Sinterklaasboek las, hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind een voorleesboek een ideaal middel om kinderen voor te bereiden op een gebeurtenis of juist om het meer tot de verbeelding te laten spreken. Een voorleesboek over Sinterklaas mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Boer Boris krijgt een brief van Sinterklaas. Zijn paard is gevallen. Kan Boer Boris helpen?

Sinterklaas vraagt Boer Boris om een gunst. Gaat het goed komen voor pakjesavond? Boris is in elk geval vastbesloten om het plannetje te laten slagen.

Lees ook: Yes!! Surprise maken voor Sinterklaas

Voorlezen uit boek over Sinterklaas

Uiteindelijk komt alles natuurlijk (letterlijk) op z’n pootjes terecht. Ook over dit boek zijn we onverdeeld enthousiast. Boer Boris verveelt nooit. Wat mij betreft hoort een prentenboek van dit boertje in de boekenkast van elke peuter en kleuter.

Andere feestelijke boeken van Boer Boris:

Verjaardag | Boer Boris wil geen feest
Pasen | Boer Boris en de eieren
Kerst | Kerstmis met Boer Boris

 

Like it? Pin it!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Onze kindjes vinden de boeken van boer Boris erg leuk. In de meeste boekjes ook nog eens een vogeltje en muisje op iedere tekening te vinden waar ze graag naar zoeken.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond