Home » Boekje van karton + winactie (gesloten)

Boekje van karton + winactie (gesloten)

boekje van karton winactie

Via een Facebook actie was ik vorig jaar de gelukkige winnaar van een boekje van karton. Aangezien je een dergelijk boekje voor je dreumes of peuter maakt, was ik voornemens om voor Mila een album te maken met leuke foto’s van onze vakantie. Ze vond het namelijk geweldig om te kamperen. Maar toen overleed onze hond. Al was het een oud beestje, het verlies kwam toch vrij plotseling. Voor ons was het nieuws op dat moment al amper te bevatten, laat staan voor Mila. Merdeka was haar maatje, ze wist niet beter of hij was er. Vrijwel meteen hadden we de behoefte om, vooral voor haar, de herinneringen aan hem levend te houden.

boekjevankarton.nl

Ik ging dan ook aan de slag op boekjevankarton.nl. Met de ontwerptool was het heel makkelijk om een leuk boekje samen te stellen. Om het af te maken zijn er veel mogelijkheden qua achtergronden, stickers en lettertypen. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Binnen een aantal dagen hadden we het boekje al in huis. Het was meteen duidelijk waarom het boekje nou zo geschikt is voor kleintjes. Het is namelijk gedrukt op dik karton en de hoekjes hebben afgeronde randen, helemaal kidsproof dus!

Het is nu inmiddels een half jaar geleden en het boekje wordt zeer regelmatig tevoorschijn gehaald en doorgebladerd. Precies waarvoor wij het bedoeld hebben.

Winactie

Ik had het geluk dat ik een code had gewonnen. Dat geluk kun jij ook hebben! Boekje van karton stelt namelijk een boekje inclusief verzendkosten t.w.v. € 17,90 beschikbaar.

Wat je daarvoor moet doen?

 • De facebookpagina van boekjevankarton.nl liken
 • De facebookpagina van mamaLou blogt liken
 • Hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet

Over een week maak ik de winnaar bekend. Waar zou jij een boekje van maken en voor wie?

 

 

Het te winnen product is ter beschikking gesteld.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Ik zou een boekje maken voor ons dochtertje van 2.. over gaar familie.. Ze vind het heel leuk om te benoemen wie wie is.. en in maart krijgt ze er een broertje bij dus ook hij komt natuurlijk in het boekje

 • Ik wil graagmeedoen voor men jongste zoontje, ik moet over 4 weekjes terug gaan werken.en dan zal hij mama moeten missen.
  Grote broer gaat sinds kort naar het schooltje.
  Dus een boekje met de gezinsleden zou heel tof zijn… Zodat hij ons door de dag kan bewonderen in zen mooie boekje!
  Nu duimen maar… 🙂

 • Wat een mooie herinnering heb je ervan gemaakt! Heel mooi!! Onze hond is ook alweer 9 jaar en ik hoop nog heel lang geen herinneringsboekje te hoeven maken. Waarvan dan wel? We hebben een hele mooie fotoshoot gemaakt met de hele familie (opa en oma, tante en oom) en ons eigen gezin. Dit zou ik graag in zo’n boekje willen hebben. Kindvriendelijke inkijkversie voor onze twee stoere jongens van 2 en 5 jaar!

 • Super leuk!! Ik zou een boekje voor mijn dochtertje maken met daarin allemaal verhaaltje van onze familie en leuk illustraties!!

 • ik zou graag een boekje willen maken van ons lief kleindochtertje Issey, ze is nu 15 maanden …….. 🙂

 • Mooie manier om op een eenvoudige wijze een herinnering levend te houden. Ik speelde al met het idee om zo een boekje te maken. Fingers crossed dat we winnen. 🙂

 • Voor mijn dochtertje Eline van 1,5. Ze is gék op boekjes en op foto’s van familie. Ideale combi dus! Ik zou een mooi boekje maken met foto’s van de familie, haar beertjes en haar huisdieren 🙂

 • Ik wil graag een boekje maken voor mijn dochtertje Sophie van een jaar en daar alle leuke uitstapjes in gaan plakken zodat ze wanneer ze groot is een heel leuke herinnering hier aan heeft!

 • Ik doe heel erg graag mee! Ik volg boekje van karton al een hele tijd op Facebook en zou het erg leuk vinden om een boekje voor ons dochtertje Lisa van 1,5 jaar te maken. In het boekje foto’s van familie, speelgoed, ons huis, de tuin, auto etc. Lisa vind het heel erg leuk om samen met papa of mama boekjes te lezen.

 • Wat fijn dat het boekje werkt waarvoor hij bedoelt was.. de herinnering aan jullie hond levend houden…
  Ik zou het boekje graag willen winnen voor mijn dochter. Ze word begin maart 1 jaar.
  Ik zou dan foto’s van de familie en alle huisdieren erin doen. Foto’s van haar eerste jaar en van alle spulletjes die ze leuk vind en dan combineren met cijfers, letters en kleuren!
  Zodat het naast een heel erg leuk vertel boekje met mooie foto’s ook een boekje word om kleuren, cijfers en letters te leren.

 • Heel gaaf!! Zou ik graag willen winnen voor mijn kids. En dan een boekje over ons konijn Snuffie maken die 11 maart al weer 5 jaar bij ons is die lieverd

 • Ik zou graag zo’n boekje willen winnen omdat mijn metekindje nu 6 weken oud de eerste 3 weken van haar leven geopereerd is geweest en op neonatologie lag. Door zo’n boekje zou mijn zus (haar mama) of ik dat haar kunnen uitleggen wat ze allemaal heeft meegemaakt.

 • Zou zo graag een boekje van karton willen winnen voor onze zoon die bijna 1 word. Zijn tante is in december overleden op een leeftijd van 23 en zou graag haar willen herinneren aan onze zoon. Ze waren gek op elkaar. Zo zal hij haar nooit vergeten en altijd weten dat zij zijn tante was. Het is toch iemand die bij de familie hoort en altijd zo blijft!
  Het zou een prachtige herinnering zijn aan onze Romee.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: