Home » Favoriet tijdens het hardlopen: bluetooth sportoortjes + Winactie

Favoriet tijdens het hardlopen: bluetooth sportoortjes + Winactie

Met hardlopen heb ik een haat liefde verhouding. Mezelf er toe zetten om te gààn is een gemeen dingetje. Maar we weten allemaal hoe het voelt als je eenmaal bent geweest. Heerlijk! Nu mijn zelfgestelde doel om 1 kilo per week af te vallen in volle gang is, ben ik gemotiveerder om sportief aan de slag te gaan. Ik heb gemerkt dat door een aantal dingen het hardlopen ook echt beter gaat. En het soms zelfs leuker maken. Eén van die items zijn draadloze sport oordopjes van Bluetoothkoptelefoons.nl die ik afgelopen weken heb getest. Een review hiervan en natuurlijk ook mijn andere hardloopfavorieten ga ik in dit artikel delen. Mét (en dat is een belofte) een leuke afsluiter!

Sportkleding

Een goede sportbh spreekt voor zich, maar ook een fijn zittende onderbroek is essentieel bij het sporten. En nu we het toch over kleding hebben… Ik zweer bij sportbroeken met een touwtje. Ik heb nogal snel een bouwvakkersdecolleté en zo sluit de broek netjes aan en blijft op z’n plek. Ook bij gewichtsverlies is het reuzehandig. Zonder dat je bij elke 5 kilo een nieuwe broek hoeft aan te schaffen, kan deze gewoon lekker even mee.

Fitbit

Maar er is meer waar ik niet zonder kan. Mijn fitbit bijvoorbeeld. Als ik me zo in het zweet hebt gewerkt wil ik daar wel iets van terugzien. Mijn fitbit is gekoppeld aan de app My Fitness Pal. Hij is ook compatibel met de Weight Watchers app. Alle activiteiten worden omgezet in calorieën die ik extra zou kunnen inzetten.

Lees ook: Bij gratie Evy’s!

Hardlopen met Evy

Mijn grote vriendin kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Start to run met Evy is voor mij dé hardloop app. Ik zweer bij haar trainigsschema. Het is haalbaar en je boekt echt vooruitgang. Enorm motiverend. Naast de zoetgevooisde stem van Evy luister ik ook graag naar een lekker muziekje. Dit doe ik gratis via Spotify. Voor de training luister ik even een reclame boodschap waarna ik een half uur lang gratis muziek kan luisteren. Precies lang genoeg voor een training. De Spotify app werkt goed samen met Start to Run.

Review Jabees fitness in-ear

Voor Spotify en Evy gebruik ik natuurlijk oortjes. De afgelopen weken heb ik bluetooth sportoortjes van Jabees gebruikt. En wat was dat fijn. Geen heen en weer zwiepend draadje meer.

Bluetooth sportoortjes

De oortjes pasten goed en zaten prima. Ik voelde ze bijna niet. Ook bleven ze goed zitten tijdens het lopen. De ontvangst stoorde eerst, maar door de meegeleverde tips te volgen over het positioneren van mijn telefoon was deze daarna goed. In de doos zitten meerdere plugjes in twee verschillende vormen zodat je daar even mee vooruit kunt. Je kunt de oortjes los in je schelp plaatsen, maar ook in combinatie met een flexibele oorhaak. Net wat je zelf prettig vindt.

Ik heb gekozen voor zwarte oortjes met een turquoise accent. Als je de oortjes niet gebruikt kun je ze bewaren in een meegeleverd etui. Tevens laad je ze hiermee op. Heel handig!

Win!

Omdat het mijn VerjaarDagen zijn mag ik €25,00 shoptegoed verloten onder mijn lezers. Wat wordt het? Een bluetooth koptelefoon, wireless earbuds, een draadloze koptelefoon of toch een draadloze headset? De keus is aan jou!

•Laat een reactie achter waarin staat dat je meedoet
•Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl én die van mamaLou blogt

 

 

Deze hele week maak je kans op leuke prijzen. Wil je zeker zijn dat je niets mist? Abonneer je dan op de email updates.

 

Wat is jouw favoriete hardloop product?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond