Als ik naar beneden kijk vind ik het bizar dat die dunnere benen van mij zijn. De spiegelwand bij Zumba zet me dan vervolgens weer keihard op mijn plaats hoor. Tevreden ben ik nog niet. Nog 8 kilo niet. Om daar dan ook echt te komen is het zaak om motivatiedipjes, zoals ik die vorige week had, zo snel mogelijk weer achter me te laten en de boel weer op te pakken. Het is me gelukt! Hoe? Omdat ik weet waar ik vandaan kom, weet ik ook waar ik heen wil. En door maatjes. Want samen, samen lukt een hoop.

Vier je succes!

12,3 kilo ben ik al kwijt. 12,3 mensen. Dat zijn een heleboel behaalde mijlpalen. Die eerste 5 kilo. Een maatje minder passen. Eindelijk de zwangerschapskleding kunnen laten hangen. Minder kans op diabetes. Mijn verbeterde conditie. Beter gezegd; er is nu sprake van een conditie. En nieuwe vriendschappen. Online en letterlijk om de hoek. Want een gezamenlijk doel verbroedert. Dat mag toch zeker allemaal wel gevierd worden?

Mijn dagelijks trotsmomentje vastgelegd: de trap nemen naar boven.
Lieve collega vriendin en ik. 25 kilo’s er af is ons persoonlijke doel. Voor we daar zijn vieren we maar dat we het samen al bereikt hebben.

 

Beloning

Met kleine beloningen in het vooruitzicht haal ik tussenstapjes. Met lekker eten; mijn achilleshiel. Daar voorziet Weight Watchers gelukkig ook in met je weekextra (naast je dagbudget krijg je extra weekpunten voor uit eten, een verjaardag of wat je maar wilt). Die maak ik dan ook tot de laatste punt op. En met kleine cadeautjes voor mezelf zoals een stempelset voor mijn planner wil mezelf ook nog weleens belonen. Word ik blij van. En hoe leuk, met de Weight Loss mijlpaalkaarten van Mama ABC kun je ook stilstaan bij je al behaald succes. Super tof om te hebben, te vieren en later op terug te kijken.

Bloggersdag hop

Uiteraard heb ook ik een mooie winactie voor je vandaag. De bloggersdag wordt nu voor de tweede jaar georganiseerd door kidzblogger Yvonne. Dit jaar doen er een record aantal bloggers mee. 65 maar liefst! En weeet je wat het mooiste van alles is? Er zijn dus ook 65! prijzen te winnen. Over kansen gesproken…

Het kan zijn dat je een vaste lezer bent van mijn gedachtenkronkels. Leuk! De kans is ook groot dat je via de blog voor mij in de hop, Lovely Charlotte, hier terecht komt. Charlotte houd van lekker kletsen en dat merk je aan haar blogs. Haar artikelen lezen lekker weg. Ze schrijft over mama zijn met een vleugje lifestyle en beauty. Ook geeft ze graag blogtips. Hoe dan ook is je volgende stop bij Malou. Malou, die graag schrijft over haar koningskoppel Nomi en Lenn is sinds kort een online afvalpartner in crime. Voor je bij haar gaat buurten doe je, als je dat leuk vindt natuurlijk, eerst mee met mijn winactie.

Winactie

Sofie, die een shop vol heeft met leuke (mijlpaal) boekjes en kaartensets, stelt voor 1 winnaar namelijk ook een setje afval mijlpaalkaarten ter beschikking. Daarnaast vul ik die al mooie prijs aan met nog eens €10,00 aan Weight Watchers lekkers (ik sta open voor verzoeknummers). Dus… ben je voornemens of al lekker bezig met afvallen en wil je op een leuke manier herinneringen maken aan je traject? Kun je hierbij af en toe een heerlijk snaaisteuntje in de rug gebruiken? Om het vol te houden. Om je succes te vieren. Om…..?

Weight Watchers snoep

Doe mee! Het is makkelijk en snel.

Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet. Thats it! Als je op de hoogte wilt blijven van mijn lief en leed, de heerlijke en eerlijke blogs van gastblogger Sanne of dit soort mooie winacties niet wilt missen, geef dan meteen mijn Facebookpagina een dikke duim omhoog. Over een week maak ik ook daar de winnaars bekend.

 

Hop on naar Malou!

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 36 Comments

 1. Ik kan die mijlpaalkaarten voor het afvallen wel heel goed gebruiken, nu ik na de vakantie weer begonnen ben!
  Ik doe dan ook graag mee!

 2. Wat super knap al! Compliment waard hoor..
  Ik sla de winactie over maar er is iemand vast heel blij!

  Fijne hop

 3. Erika van Koert Reply

  Ik doe graag mee 🙂 sinds ik van baan veranderd ben en nu 3 dagen per week stil zit vliegen de kilo’s er aan.

 4. Leuk! ik doe graag mee! eerder weleens afgevallen met weight watchers maar ik zou het graag weer willen oppakken! Dit is de perfecte motivatie!

 5. Goed wat je aan het doen bent. En ‘don’t be too hard on yourself’. Stapje voor stapje kom je er wel, toch? Leuke prijs ook. Ik wens je graag een fijne bloggershop-dag!

 6. Wat een leuke blog heb je, ik kijk graag nog even verder rond. Ook loot ik mee voor deze winactie!

 7. Een fijne bloggersdag gewenst! Wat knap wat je al gepresteerd hebt! Ik ben nu sinds een kleine maand aan het lijnen. Er is al wat af maar het gaat nog niet zo hard… Een steuntje in de rug zoals dit kan ik wel gebruiken 😉

  • Hai Marian, ik hoop dat het inmiddels een stuk beter gaat. Je krijgt ieg de verlangde steun in de rug. Gefeliciteerd, jij bent de winnaar. Ik neem zsm per email contact met je op.

 8. Liesbeth Barto Reply

  Heel graag doe ik mee aan deze blog-hop. Wil dolgraag wat kilootjes kwijt namelijk, en dit is wel een steuntje in de rug. 🙂

 9. Ik ben net vorige week begonnen. Ik merk dat ik snaaitrek blijf houden. Dus ik ben wel benieuwd naar die snaaitussendoortjes van Weight Watchers. Ik doe graag mee.

 10. Wat goed dat je ook aan het afvallen bent. Ook ik ben begonnen met afvallen! Nog maar 2 kilo en 4 weken sporten maar het begin is er!
  Ik doe dan ook heel graag mee met je winactie met deze geweldige kaarten!
  Heel gaaf!

 11. Een mooi steuntje in de rug, ik ben veel aangekomen tijdens mijn 2 zwangerschappen, die redelijk dicht op elkaar zaten. En hoe gelukkig ik ook ben met mijn kindjes.. de kilo’s mogen wel wat minder. Mijn eerste doel is nog 10kg afvallen (voor kerst) maar zou daarna graag doorgaan tot 20kg.. Ik doe dus graag mee 🙂

 12. Deze bloghop is zo leuk, ik ontdek heel veel nieuwe blogs!
  Ik wil graag afvallen, en zou daar best een beetje extra motivatie bij kunnen gebruiken. Dus ik zou graag kansmaken op deze leuke kaartsenset 🙂

 13. Marjolijn Yara Reply

  altijd leuk! zo kun je het ooknog bijhouden op een leuke manier!
  ik doe graag mee en hop hop hop die trap dan maar op
  ik ga duimen

 14. Doe heel graag mee!! Lastig hoor die zwangerschapskilos kan zeker wel een steuntje in de rug gebruiken!! “

 15. Marieke FLikweert Reply

  Superleuk! Met met nog 12 zwangerschapskilootjes (na 2 jaar nog steeds) kan ik weight watchers wel gebruiken 😉

 16. I. Oudshoorn Reply

  Iedere maandag bedenk ik dat ik eindelijk eens iets aan mijn gewicht moet gaan doen. Maar in de loop van de week val ik toch weer terug. Misschien dat dit leuke pakketje het laatste setje kan geven om er echt serieus mee aan de slag te gaan.

 17. Wat ontzettend knap! Ik ga vanaf maandag WW weer oppakken. Ben nu drie maanden bezig met gezonder eten (geen suiker en tijdelijk helemaal vegan), maar ik blijf hangen. Daar werd ik zo verdrietig van. Ik weet nu dat dat door de betablokkers komt die ik slik tegen migraine. WW is het enige wat me ooit geholpen heeft. De knop moet weer om, daar komen de kaarten goed bij van pas.

 18. Nog nooit WW geprobeerd, maar sinds de geboorte van de oudste zijn er intussen meer dan 15kg blijven aanplakken (ok, 4 volledige zwangerschappen verder, maar toch) en daar wil ik toch ‘eindelijk’ iets aan doen, dus lijkt me mss wel een goed begin.
  Maar nu eerst verder bloghoppen

 19. Ik doe graag mee. Omdat ik dit een leuke blog vind (ook al ontdekte ik het net!) en omdat ik je winactie zo persoonlijk en toch zo herkenbaar en voor mij toepasselijk vind. Aangename kennismaking!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It
%d bloggers liken dit: