Home » Vier je succes! | Bloggersdag 2017

Vier je succes! | Bloggersdag 2017

Als ik naar beneden kijk vind ik het bizar dat die dunnere benen van mij zijn. De spiegelwand bij Zumba zet me dan vervolgens weer keihard op mijn plaats hoor. Tevreden ben ik nog niet. Nog 8 kilo niet. Om daar dan ook echt te komen is het zaak om motivatiedipjes, zoals ik die vorige week had, zo snel mogelijk weer achter me te laten en de boel weer op te pakken. Het is me gelukt! Hoe? Omdat ik weet waar ik vandaan kom, weet ik ook waar ik heen wil. En door maatjes. Want samen, samen lukt een hoop.

Vier je succes!

12,3 kilo ben ik al kwijt. 12,3 mensen. Dat zijn een heleboel behaalde mijlpalen. Die eerste 5 kilo. Een maatje minder passen. Eindelijk de zwangerschapskleding kunnen laten hangen. Minder kans op diabetes. Mijn verbeterde conditie. Beter gezegd; er is nu sprake van een conditie. En nieuwe vriendschappen. Online en letterlijk om de hoek. Want een gezamenlijk doel verbroedert. Dat mag toch zeker allemaal wel gevierd worden?

Mijn dagelijks trotsmomentje vastgelegd: de trap nemen naar boven.
Lieve collega vriendin en ik. 25 kilo’s er af is ons persoonlijke doel. Voor we daar zijn vieren we maar dat we het samen al bereikt hebben.

 

Beloning

Met kleine beloningen in het vooruitzicht haal ik tussenstapjes. Met lekker eten; mijn achilleshiel. Daar voorziet Weight Watchers gelukkig ook in met je weekextra (naast je dagbudget krijg je extra weekpunten voor uit eten, een verjaardag of wat je maar wilt). Die maak ik dan ook tot de laatste punt op. En met kleine cadeautjes voor mezelf zoals een stempelset voor mijn planner wil mezelf ook nog weleens belonen. Word ik blij van. En hoe leuk, met de Weight Loss mijlpaalkaarten van Mama ABC kun je ook stilstaan bij je al behaald succes. Super tof om te hebben, te vieren en later op terug te kijken.

Bloggersdag hop

Uiteraard heb ook ik een mooie winactie voor je vandaag. De bloggersdag wordt nu voor de tweede jaar georganiseerd door kidzblogger Yvonne. Dit jaar doen er een record aantal bloggers mee. 65 maar liefst! En weeet je wat het mooiste van alles is? Er zijn dus ook 65! prijzen te winnen. Over kansen gesproken…

Het kan zijn dat je een vaste lezer bent van mijn gedachtenkronkels. Leuk! De kans is ook groot dat je via de blog voor mij in de hop, Lovely Charlotte, hier terecht komt. Charlotte houd van lekker kletsen en dat merk je aan haar blogs. Haar artikelen lezen lekker weg. Ze schrijft over mama zijn met een vleugje lifestyle en beauty. Ook geeft ze graag blogtips. Hoe dan ook is je volgende stop bij Malou. Malou, die graag schrijft over haar koningskoppel Nomi en Lenn is sinds kort een online afvalpartner in crime. Voor je bij haar gaat buurten doe je, als je dat leuk vindt natuurlijk, eerst mee met mijn winactie.

Winactie

Sofie, die een shop vol heeft met leuke (mijlpaal) boekjes en kaartensets, stelt voor 1 winnaar namelijk ook een setje afval mijlpaalkaarten ter beschikking. Daarnaast vul ik die al mooie prijs aan met nog eens €10,00 aan Weight Watchers lekkers (ik sta open voor verzoeknummers). Dus… ben je voornemens of al lekker bezig met afvallen en wil je op een leuke manier herinneringen maken aan je traject? Kun je hierbij af en toe een heerlijk snaaisteuntje in de rug gebruiken? Om het vol te houden. Om je succes te vieren. Om…..?

Weight Watchers snoep

Doe mee! Het is makkelijk en snel.

Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet. Thats it! Als je op de hoogte wilt blijven van mijn lief en leed, de heerlijke en eerlijke blogs van gastblogger Sanne of dit soort mooie winacties niet wilt missen, geef dan meteen mijn Facebookpagina een dikke duim omhoog. Over een week maak ik ook daar de winnaars bekend.

 

Hop on naar Malou!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond
%d bloggers liken dit: