Home » Blazelets Style Studio Charms en Rings

Blazelets Style Studio Charms en Rings

Met een meisje in huis dat dol is op alles wat roze is, glitters heeft of glimt kwam dit natuurlijk perfect uit. Het pakket van Blazelets bevat het namelijk allemaal.
Sieraden die je niet kunt kopen, maar zelf moet maken, hoe leuk is dat! Zo kun je het helemaal naar je eigen smaak maken. Maar hoe werkt dat dan precies?

Inhoud van Blazelets Style Studio Charms

In de doos zit een roze koffertje, heel leuk en gemakkelijk om alles in te bewaren.
Het pakket zelf bevat 5 zakjes met kleurtjes  en 1 met glitters. Daarnaast zijn er 3 verschillende mallen om de bedeltje te maken, koordjes, sluitingen, een leeg flesje voor water en 3 hulpstukken. De hulpstukken zijn er om de poeder aan te stampen, het glad te strijken en overbodige poeder eraf te kunnen halen.

Blazelets Style Studio Charms en Rings

Hoe werkt Blazelets Style Studio Charms

Stap 1. Plaats de elementen naar keuze op de juiste plek. Wil je 3 verschillende bedels maken dan kun je ze alle 3 op een rijtje leggen. Wil je liever 3 dezelfde bedels, dan zal je ze 1 voor 1 moeten maken en duurt het iets langer.

Stap 2. Pak het koordje en haak het vast aan de haakjes bij de mallen zodat het stevig zit.

Stap 3. Maak de keuze voor de kleur poeder die je wilt gaan gebruiken. Meerdere kleuren mogen natuurlijk ook, maak er iets moois van en natuurlijk uniek.

Stap 4. Vul de mallen met het poeder. Wij knipten een klein hoekje uit het zakje, om het makkelijk te kunnen verdelen.

Stap 5. Druppel het water op het poeder met het flesje. Zorg ervoor dat je alles nat maakt zodat het goed aan elkaar gaat plakken.

Blazelets Style Studio Charms en RingsStap 6. Stamp het poeder aan zodat het een stevige massa word.

Stap 7. Schraap al het overtollige poeder weg zodat het bedeltje precies de juiste vorm krijgt.

Stap 8. Nu is het wachten, op de verpakking staat dat je 10 minuten moet wachten.
Dus ondertussen deden wij nog een paar dansjes en natuurlijk werd en heel vaak gevraagd of de tijd al voorbij was.

Stap 9. Probeer de bedel voorzichtig uit de mal te krijgen. Dit breekt heel gemakkelijk, dus doe dit heel voorzichtig.
Mocht de bedel breken, dan kun je deze nog “lijmen” doordat het wat vochtig is. Het plakt dan nog goed terug aan elkaar is onze ervaring.

Stap 10. Je kunt nu de bedels bedekken met de glitters, dit plakt nog goed omdat het wat vochtig is.

Stap 11. Maak de sluitingen vast aan het koordje en knip het op maat.

Voila, je armbandje is klaar!  

Tip: Mijn advies is wel dat je de bedeltjes wat langer laat liggen, hier lagen ze uiteindelijk nog ruim een uur. Als ze vochtig zijn breken ze namelijk erg snel en dat is zo zonde van al je werk.

Blazelets Style Studio Charms en Rings

Blazelets Style Set Rings

Naast armbandjes kun je ook ringen maken met dit speciale setje. Dit pakketje bevat dan ook extra malletjes en zakjes poeder. Als extra toevoeging zitten hier basis ringen in: Roze plastic ringen met een uitsteeksel.
Je volgt dezelfde stappen voor het vullen van de mallen met het poeder maar dan heb je als tussenstapje dat je de ring in de mal drukt. Deze moet goed vastzitten en daarna moet je weer even afwachten voor je hem eruit haalt. Ook hier geld mijn tip dat je het beter wat langer kunt laten drogen. Die zielige oogjes als hij uit elkaar valt, zo zonde. Dus dan maar even wat extra de tijd ervoor nemen.

Blazelets Style Studio Charms en Rings
Blazelets Style Studio Charms en Rings

Onze conclusie

De kinderen vonden het ontzettend leuk om te doen en waren heel blij met hun eindresultaat. De activiteit is dus zeker geslaagd! Ze zijn er aardig lang mee bezig geweest aangezien ze voor iedereen een mooi exemplaar wilden.
Helaas hielden de armbandjes niet allemaal goed stand omdat ze dus vrij valgevoelig zijn. Na een dagje school kwam er dan ook 1 thuis met kapotte bedeltjes. Gelukkig was het koordje wel bewaard gebleven en konden we zo een nieuwe maken!
Dat is dan natuurlijk wel weer ideaal. Ook het mixen van de kleuren maakt dat je toch wel steeds een ander armbandje hebt en niet alleen maar hetzelfde hebt. Erg leuk om te doen dus!

De Blazelets Style Studio Charms kost € 32,99 en je shopt hem bij bol.com!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond