Home » De leukste bioscoopfilms voor kinderen

De leukste bioscoopfilms voor kinderen

Wat zijn er een hoop leuke films uitgekomen en er staan er nog een paar op de planning. Ik vind het altijd erg gezellig om samen met mijn oudste een filmpje te “pakken”. daarom heb ik de leukste films voor jullie op een rijtje gezet.

The Angry Bids movie 2

Film 1 (2016) vond ik al fantastisch, maar deze is ook weer erg leuk. De vogels die niet kunnen vliegen en sluwe groene varkens brengen hun vete naar de ‘next level’. Oeps. Dan ontdekken ze dat er een derde eiland is, de Adelaarseiland. Eigenlijk zouden ze samen moeten gaan werken tegen deze nieuwe vijand, eigenlijk. En dat is het begin van een film met veel verschillende wendingen. Joshua en ik hebben een aantal keer hard gelachen Een aanrader!

Sins 21 augustus te zien in de bioscoop

Thomas de stoomlocomotief, opgraven & ontdekken

Een leuke film voor de jongsten onder ons. Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Maar Thomas is een beetje een betweter. En daar begint een verhaal vol avontuur. Een heerlijke film voor kinderen die de serie helemaal geweldig vinden.

Sinds 11 september in de bioscoop

Lees ook: Tips om lezen leuker te maken

Playmobil the movie

Ik dacht eerst dat ik in de verkeerde zaal zat. Playmobil is toch een tekenfilm? Op het scherm zag ik een zingend meisje. Maar nee, ik zat goed. Playmobil, the movie begint als “echte” film. Echt super leuk gedaan! Joshua is helemaal weg van playmobil, dus deze film was een feest van herkenning. Waar gaat het over? Charlie verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil. Zijn zus Maria gaat naar hem op zoek samen met nieuwe vrienden — de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige geheim agent Rex Dasher, een klungelige robot en een extravagante fee. Marla en Charlie leren dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft. De film is niet alleen voor kinderen, maar ook wij (de ouders) worden voorzien van een dosis boordevol humor.

Sinds augustus in de bioscoop te zien

Lees ook: Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween

Naar de bioscoop in de herfstvakantie

De volgende films komen nog uit en zijn in de herfstvakantie te zien:

Shaun het schaap, de film

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, Ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. kan Shaun haar terug brengen naar huis?

Ik vind Shaun op televisie altijd erg leuk om naar te kijken en heb de voorstukjes van de film al gezien. Woensdag 9 oktober verschijnt deze film in de bioscoop en het is een echte must-see. Leuk voor in de herfstvakantie!

Vanaf 9 oktober te zien in de bioscoop

Everest, de jonge Yeti

De voorstukjes van deze film al gezien. Een mooie familiefilm met veel spannende momenten erin. Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde .

Vanaf 9 oktober te zien in de bioscoop

De club van lelijke kinderen

Een film voor de iets oudere kinderen. Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen “‘De Club van Lelijke Kinderen’” op. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Klinkt heel spannend en de trailer ziet er goed uit.

Vanaf 9 oktober in de bioscoop

Tip: op de Facebookpagina van mamaLou blogt kun je 4 entreekaartjes winnen voor Trouble! Een grappige en muzikale animatiefilm over het hondje Trouble.

De brief voor sinterklaas

Nog anderhalve maand en dan komt de beste man ons land weer bezoeken. Daarmee start ook het seizoen met films over Sinterklaas. De eerste film die uitkomt is “De brief voor Sinterklaas” De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Een film voor de hele familie

Vanaf 9 oktober in de bioscoop te zien

Zoals je hebt gelezen komen er vanaf 9 oktober een heleboel films uit. Genoeg om te bekijken tijdens deze regenachtige dagen!

Foto van kinderen in de bioscoop van Serhii Bobyk via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond