Home » Een bijzondere vriendschap | Bedank de blogger tag

Een bijzondere vriendschap | Bedank de blogger tag

In mijn concepten heb ik zo’n 80 onafgemaakte “blogs”. Driekwart heeft niet meer dan een titel en/of een paar regels tekst. Een handjevol is bijna af, maar mist iets. De juiste timing bijvoorbeeld. Deze hoort daar bij. Al twee jaar heb ik namelijk een bijzondere vriendschap met een stel meiden. Wat startte als een groepje met een gedeelde passie, is nu zoveel meer geworden. Deze maand vieren we dus dat twee jaar geleden een handjevol bloggers bij elkaar in een groep kwamen en ze het nog steeds met elkaar volhouden. Een mooi moment voor deze Bedank de blogger tag. Voor mij om hun eventjes in de schijnwerpers te zetten en voor jou om een paar toffe meiden te leren kennen.

Welke blogger wil ik graag bedanken?

Bedank de blogger tag

Astrid • Coolest Kid on the Blog.com| Judith • Pinkpress | Bianca • Fulltime Mama.nl |Marjo • Mar-JoYa |Linda • Go or No Go | Cassandra • Momambition |

Waar hebben ze mij als blogger mee geholpen?

Toen ik als laatste bij de groep kwam, blogde ik net een blauwe maandag. Ze hebben me onwijs veel geholpen met tips, trucs en informatie. Sommige dingen moet je zelf ondervinden of uitzoeken, maar soms is het gewoon fijn dat er mensen voor je klaar staan als je acuut hulp nodig heb. Wat begon als een zakelijke app is uitgegroeid tot een vriendschap waarbij we er voor elkaar zijn met een bemoedigend woordje, advies of gewoon een luisterend oor. En kletsen natuurlijk. Lekker je ei kwijt.

Op welke manier ging dat?

Verpakt in zo’n pakweg 200 appjes per dag. Haha!

Wat heeft het mij opgeleverd?

Lef, de stoute schoenen aantrekken en gaan! Ook is het fijn om te merken dat we allemaal moeders zijn die aan het eind van de dag tegen nagenoeg dezelfde opvoedkundige zaken lopen.

Hoe zou ik mijn relatie met deze bloggers kunnen omschrijven?

Met iedereen heb ik een andere band. Onderling zijn er uiteraard meiden die het beter met de één dan met de ander kunnen vinden. Dat kan ook niet anders in een groep. Ondanks de verschillen in karakters is het een fijn geheel waarvan ik blij ben er onderdeel van te zijn.

Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

Bij deze vraag vind ik het leuk om de meiden individueel even te benoemen.

Linda is de stoerste no nonsense van ons allemaal. Zij blogt over alles wat leuk kàn zijn voor kinderen. Denk aan speelgoed, spelletjes en uitjes. Superleuk dat ik een vaste gastblogger mag zijn op haar website.

Marjo is een lieverd. Meestal liggen we op 1 lijn, 2 zielen 1 gedachte, zoiets. Ze heeft een schrijfstijl om jaloers op te zijn. Haar talent gebruikt ze om de strikjes in haar leven te delen.

Judith en haar zelfspot zijn hilarisch. Op haar stukje wereldwijde web vind je een mix aan feelgood artikelen over fashion, lifestyle en beauty met de focus op 30+ vrouwen.

Cassandra heeft een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Ze weet wat ze wil en gaat daar ook voor. Ze doet haar blognaam eer aan en is echt een mama met ambitie. Het is zo ontzettend leuk om haar op social media te volgen. Doen!

Astrid is een duizendpoot. Ze gaat maar door en door. Hoe ze het doet en klaarspeelt als moeder van 3 kinderen is mij nog een raadsel. (Inmiddels ben ik zelf moeder van 3 en zij van 4!) Voor de trends van morgen moet je bij haar zijn.

Bianca is de creatieve geest onder ons. De moeder die de meest leuke knutselprojectjes kan maken. Ze maakt hele mooie tekeningen en naait zo hele outfits voor haar kinderen. Bianca heeft een blogpauze, maar op haar blog vind je nog een schat aan traktaties, knutselideeën en diy projecten.

Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Over de meiden heb ik denk ik genoeg gekletst. We zien elkaar niet vaak, sterker nog 2 heb ik zelfs nog nooit ontmoet, maar als ik één van de meiden ergens tegenkom is dat erg leuk en ongedwongen. Ook de kinderen kunnen het goed vinden samen en  spelen met elkaar alsof ze elkaar wekelijks zien. Ik ben hier dan ook erg dankbaar voor en hoop dat deze bijzondere vriendschap nog lekker lang mag voortduren.

 

De bedenker van deze tag (vragenlijst) is Ramona. ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond