Home » Bij gratie Evy’s!

Bij gratie Evy’s!

Zondagmorgen, half 8. Een mooie tijd om de dag te beginnen. Ware het niet dat deze al even begonnen was. Kinderen…. ♥ Half 8 dus en inmiddels was ik er zelf ook mentaal klaar voor. Voor die mooie dag. En wat doe je om een mooi begin nog wat mooier te maken? Een paar weken geleden zou ik aan eten gedacht hebben. Eerlijk? Nu ik dit tik denk ik ook aan eten. Maar die ene zondag een paar weken geleden dacht ik aan het park. Een rondje park met Evy. Alleen is ook maar alleen. Woord en daad werden verenigd en daar ging ik.

Lees ook: Hoe ik mijn #vettepenszietgeenmens houding het keukenraam uitmieterde

Voor dag en dauw

Het is doodstil op straat, de zon is al wel op, maar de dauw hangt nog dik op het gras. In die stilte voel ik een mengeling van angst voor juist dat stille, trots op mezelf om mijn vorderingen en bovenal verbazing. Wie had ooit gedacht dat ik voor de lol rondjes zou gaan rennen én het nog leuk zou vinden ook. Ik lach om mezelf en mijn alles of niets houding. Het is of een totale aanbidding van chocola meneren Johnny en Tony of overgeleverd zijn aan de schema’s van fitte Evy. En het is beide fijn hoor. Al gaat mijn hart nu uit naar Evy. Lekker ploeteren en trots zijn dat ik 7 minuten (inmiddels 10, joepie) aan één stuk kan hardlopen. Dat is genoeg mensen, genoeg om even lekker een sprintje naar de bus of metro te trekken zonder dat je hart in je keel klopt. Een doel op zich, maar ik ga door. Bizar, over 10 lessen loop ik 30 minuten aan één. Haha. Bizar zeg ik je!

Lees ook: Deze keer ga ik voor zombies…

Bij gratie Gods

Terwijl ik dit overdenk lijkt het net of er een blik met mensen is open getrokken. Hier en daar een honden uitlater, veel wielrenners, nog meer hardlopers en ook kerkgangers. Bijna allemaal op zoek naar een betere versie van zichzelf? De één danst naar de pijpen van Fikkie, een ander legt zijn lot in de handen van God en ik…. ik hoop vooral het einde van de training te redden. Bij gratie Go… uhh Evy’s!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond