Home » Betaalbaar houten speelgoed van Lidl

Betaalbaar houten speelgoed van Lidl

Betaalbaar houten speelgoed van Lidl

Met dank aan mijn zusje en schoonzus voor deze supertip die ik je niet wilt onthouden. De Lidl laat namelijk weer luid van zich horen. Hadden ze eerst hele mooie en betaalbare kinderkleding, nu zo vlak voor Sinterklaas ligt er heel binnenkort producten in de winkel waar menig ouderhart iets sneller van gaat kloppen: houten speelgoed. Betaalbaar houten speelgoed!

Betaalbaar houten speelgoed van Lidl

Zonder verder uitstel laat ik graag de toppers uit de collectie aan je zien:

Dit poppenhuis met schattige balkons en een heus dakterras is absoluut mijn favoriet. €29,99 Psst: hij is alleen online te koop!*

Lees ook: Niet alles is speelGOED

poppetjes voor houten poppenhuis

Een schattig huisje vul je met schattige spulletjes. Punt! €6,99

houten keukentje lidl

Zonder twijfel is de aankoop van het keukentje van de Zweedse meubel gigant onze beste koop ooit op speelgoedgebied. Al 2 jaar wordt er dagelijks, nu zelfs door 2 kindjes, mee gespeeld. Ook Lidl heeft een houten keukentje en die kost €59,99. Inclusief braadpan, kookpan met deksel, garde, pollepel, spatel en batterij is deze ook nog eens heel compleet te noemen.

Lees ook: De Wobbel verleidt hoofd, lijf en hart

keukengerei lidl speelgoed

Omdat een keukenprins(es) nooit genoeg keukengerei kan hebben. En omdat de prijsjes zacht zijn. €9,99 per set.

piratenschip lidl

Schip Ahoy! Complete piratenschip met kekke details. Heb je bijvoorbeeld de haai al gespot? €29,99 Ook hier geldt dat het alleen online te koop is. Geen woeste wateren nodig trouwens, dit schip heeft wieltjes.

Lees ook: Doe het lekker zelf: een sensopatisch spel

visspel

Houten spelletjes voor een klein prijsje. Zei iemand schoencadeau? €3,99

houten treinbaan

Groot! Een massief houten treinbaan inclusief een zelfrijdende trein met voor- en achteruitrijfunctie €19,99 (op te bouwen en uit te breiden)

houten autobaan

Groter! Zo kun je deze massief houten autobaan zeker noemen. Met een prijs van €19,99 valt de prijs ook hier allerminst mee. Zeker als je naar de leuke extra’s kijkt: onder andere een zelfrijdende bus, auto met caravan en 24-delige straatpuzzel.

Lees ook: De wobbel en nog 5 andere balansborden

speelgoed werkbank

Grootst! Uiteraard. Wat me zo aanspreekt in het keukentje gaat natuurlijk ook op voor deze hekkensluiter van mijn favoriete en betaalbaar houten speelgoed van Lidl. De fantasie en creativiteit van je kind wordt helemaal geprikkeld met dit winkeltje. €39,99 Hij gaat zo te zien wat ruimte innemen, maar hey hebben we met het krijgen van kindjes daar niet voor getekend? Een ruim hart, maar iets minder ruimte in huis. Zoiets?!

Online en offline te koop

Al dit moois van hout, en meer*, is vanaf 7 november al te koop in de winkel. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat op=op betekent dat het echt op is voordat je de 2e op heb kunnen uitspreken. Gelukkig kun je ook deze keer online al een voorsprongetje nemen.

Bedankt hé (schoon)zus!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond