Home » De 8 beste Halloween kostuums voor kinderen

De 8 beste Halloween kostuums voor kinderen

Het is Halloween en sommige kindjes mogen verkleed naar school, kinderdagverblijf of buurtfeest. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dat komt mooi uit want uit alle Halloween kostuums van Carnavalskleding.nl heb ik de mooiste, engste en leukste Halloween kostuums voor kinderen uitgezocht. Dit is mijn top 8:

Opgevuld pompoen kostuum

Is je kind nog jong en wil je hem niet in van die enge kostuums doen? Dan is dit de ideale oplossing! Ik was gelijk verliefd toen ik dat schattige kindje in dat pompoen pakje zag. Het pakje is een pompoen waar de armen en benen van jouw kindje uitkomen. Een wandelende pompoen met een super schattig mutsje met een steeltje eraan. Geweldig toch? En ook nog te gebruiken voor carnaval!!

Halloween heksen jurk

Als ik aan Halloween denk, dan denk ik vooral aan heksen. Er lopen altijd heksen mee. En dat merk je ook in de winkels. Er zijn zoveel heksen jurkjes met een mooie puntmuts te vinden. Degene die ik op carnavalskleding had gespot was roze met zwart en mooi afgewerkt. Een heks om mee thuis te komen.

Weerwolf kleding

Dolfje weerwolfje is er niks bij. Een kostuum om spontaan van te gaan janken. Althans dat doen wolven toch altijd? Dit kostuum is echt geweldig, want er zit een harige weerwolven kop/masker bij en harige handschoenen om aan te trekken. Verder bestaat dit pak uit een bloederig shirt met geblokt jasje en een blauwe broek. Zo gaaf heb ik een weerwolf er nog niet bij zien lopen.

Gezichtloos magere hein

Halloween zonder magere hein is geen Halloween. Ook kostuums van deze “man” zijn te vinden. De gezichtloze vond ik wel het allergaafste. Totaal zwart en niemand herkent je. Om echt helemaal door te gaan voor magere hein moet je wel de zeis erbij kopen.

Vleermuis kostuum

Dit kostuum is er weer eentje in de categorie schattig. Het bestaat uit één deel en zit als een onesie. Zodra je je armen opent, zie je de vleugels. En het mooie is dat je dit kostuum ook voor carnaval kan gebruiken! Twee vliegen in één klap. Geen eng pak, maar wel iets dat erbij past.

Baby spookkostuum

Wel echt iets voor de allerkleinsten, maar wat is dit pakje schattig. Helemaal wit met twee zwarte ogen. Een echt vliegend spokend…. althans vliegend. Het is dat je de benen eronder ziet. Maar schattig is hij wel en waarschijnlijk lekker warm en dat is wel fijn met de temperaturen van afgelopen week!

Skelet bruid

Je ziet veel onesies met daarop het skelet erop, maar deze had ik nog niet gezien. Zwarte bruidskleding met daarop het skelet! Hoe geweldig is dat? Griezelig schattig noemt de website dit pak. Het kostuum bestaat uit een bruidsjurk, een bruidssluier, hoorntjes en handschoenen met beenderopdruk. Een perfecte en originele combi voor Halloween.

Duivel outfit

En om dit lijstje af te maken, het duivel kostuum. Ook dit kostuum tijdens Halloween. Je hebt hele schattige of juist hele enge. De onesie die ik voor jongens zag bestaat dus uit 1 pak en heeft een geweldig staartje. Maar je hebt ook een heel schattig kostuumpje speciaal voor kindjes en die voor meiden is helemaal geweldig. Die jurken…. ik vind ze fantastisch!

Wat hebben wij gekozen?

Het is niet alleen bij kijken gebleven, we mochten ook iets uitzoeken. Voor Jazzlyna kwamen we uit op een super schattig pompoen pakje met jasje en beenwarmers. Lekker stoer, maar toch ook schattig en ook nog te gebruiken voor carnaval! Voor Giuliano hebben we een spook bruidegom kostuum uitgekozen. Totaal iets anders dan je overal ziet en super gaaf! Compleet met hoed, jasje met shirt, broek en jabot. Ik ben erg benieuwd hoe ze er straks uitzien tijdens het Halloweenfeest in de buurt.

Ga jij ook Halloween vieren? En hoe gaan jullie verkleed?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond