Gedurende het jaar wordt er wat af gekleurd, geverfd en getekend hier. Soms is het een tekening voor mij, soms voor papa of de oma’s. Oja, ik vergeet nog de buurkinderen. Al die tekeningen belanden steevast bij ons in de papierbak. Ik ben erg blij met haar creatieve geest en ik laat haar haar gang gaan, maar ik vermoed dat niemand blij wordt van een pennenstreep hier en een zwart geverfd stuk papier daar. En dan x100.

Ik weet zeker dat er binnenkort iemand aan het rijtje toegevoegd gaat worden; Sinterklaas! Of haar held Party Piet Pablo, kan ook. Het adres van Party Piet hebben we niet, maar mocht ze een tekening willen maken voor of naar Sinterklaas willen schrijven, dan kan dat wel gelukkig. Ik beloof hierbij dan plechtig dat ik het niet zal weggooien, maar er voor zorgt dat hij het ontvangt.
 

Naar Sinterklaas schrijven

 
Aangezien het een enorme kindervriend is, zal hij dat vast waarderen. Niet dat de oma’s dat niet zouden doen trouwens hoor. Een brief, tekening of verlanglijstje naar Sinterklaas sturen kan trouwens echt! Ook de heiligen moeten namelijk af en toe even rusten. Tijdens zijn reis door Nederland verblijft hij daarom in Nuenen. En dat is tevens ook het postadres.

Het adres van Sinterklaas is:

Sinterklaashof 1
5670 NA Nuenen

Ook in België heeft de sint een adres:

Spanjestraat 1
0612 Hemel

Als je er een gefrankeerde en naar jezelf geadresseerde envelop bij doet, krijg je nog antwoord terug ook. Lief he?!
 
sinterklaas app bellen met sinterklaas
 
Lees ook: Je ramen versieren voor Sinterklaas met krijtstift
 

Bellen en sms’en met Sinterklaas

 
Je kunt niet alleen naar Sinterklaas schrijven, maar ook bellen behoort tot de mogelijkheden. Vorig jaar gebruikten we daar de Sinterklaas app voor (Play Store |I-tunes). Ik stelde een tijd in en Sinterklaas belde op om Mila te vertellen dat de cadeautjes in de schuur lagen. Helaas behoort deze mogelijkheid niet meer tot de gratis opties, maar in plaats daarvan kun je nu wel sms’en met de sint. Met betaling van €2,99 is dat wel mogelijk en is de app reclamevrij. Op de website van Linda lees je trouwens een uitgebreide blog over deze handige app.
 
 
 
Op elke maandag tot kerst is het hier feest met Sinterklaas en kerstblogs. Lees hier alle Mamalou viert feest blogs.
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 4 Comments

  1. Wat een grappig idee, sms’en met de Sint. Ik ken een gratis optie: Als je een vriend of oom of zo tijdelijk op je telefoon omdoopt naar Sinterklaas met bijbehorende foto, en die laat bellen.
    Dat doen wij nog wel eens met het “monsteropvanghuis” (aka oma), als mijn dochter niet kan slapen. Dan bellen we die, en worden de monsters direct opgehaald. Werkt heel goed.

    • Ook een idee inderdaad! Heb wel gelachen om het monsteropvanghuis. Geweldig! Heb vorige week monsterspray gekocht. 😉

  2. Grappig, misschien dit jaar nog niet maar volgend jaar kunnen we dat zeker doen. Denk dat ze het geweldig vinden!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: