Home » Bellen met en schrijven naar Sinterklaas

Bellen met en schrijven naar Sinterklaas

Gedurende het jaar wordt er wat af gekleurd, geverfd en getekend hier. Soms is het een tekening voor mij, soms voor papa of de oma’s. Oja, ik vergeet nog de buurkinderen. Al die tekeningen belanden steevast bij ons in de papierbak. Ik ben erg blij met haar creatieve geest en ik laat haar haar gang gaan, maar ik vermoed dat niemand blij wordt van een pennenstreep hier en een zwart geverfd stuk papier daar. En dan x100.

Ik weet zeker dat er binnenkort iemand aan het rijtje toegevoegd gaat worden; Sinterklaas! Of haar held Party Piet Pablo, kan ook. Het adres van Party Piet hebben we niet, maar mocht ze een tekening willen maken voor of naar Sinterklaas willen schrijven, dan kan dat wel gelukkig. Ik beloof hierbij dan plechtig dat ik het niet zal weggooien, maar er voor zorgt dat hij het ontvangt.
 

Naar Sinterklaas schrijven

 
Aangezien het een enorme kindervriend is, zal hij dat vast waarderen. Niet dat de oma’s dat niet zouden doen trouwens hoor. Een brief, tekening of verlanglijstje naar Sinterklaas sturen kan trouwens echt! Ook de heiligen moeten namelijk af en toe even rusten. Tijdens zijn reis door Nederland verblijft hij daarom in Nuenen. En dat is tevens ook het postadres.

Het adres van Sinterklaas is:

Sinterklaashof 1
5670 NA Nuenen

Ook in België heeft de sint een adres:

Spanjestraat 1
0612 Hemel

Als je er een gefrankeerde en naar jezelf geadresseerde envelop bij doet, krijg je nog antwoord terug ook. Lief he?!
 
sinterklaas app bellen met sinterklaas
 
Lees ook: Je ramen versieren voor Sinterklaas met krijtstift
 

Bellen en sms’en met Sinterklaas

 
Je kunt niet alleen naar Sinterklaas schrijven, maar ook bellen behoort tot de mogelijkheden. Vorig jaar gebruikten we daar de Sinterklaas app voor (Play Store |I-tunes). Ik stelde een tijd in en Sinterklaas belde op om Mila te vertellen dat de cadeautjes in de schuur lagen. Helaas behoort deze mogelijkheid niet meer tot de gratis opties, maar in plaats daarvan kun je nu wel sms’en met de sint. Met betaling van €2,99 is dat wel mogelijk en is de app reclamevrij. Op de website van Linda lees je trouwens een uitgebreide blog over deze handige app.
 
 
 
Op elke maandag tot kerst is het hier feest met Sinterklaas en kerstblogs. Lees hier alle Mamalou viert feest blogs.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond